Reklama

Reklama

Pětkrát rande naslepo

(pořad)
  • USA Dating Around
Reality-TV
USA, 2019, 24–30 min

VOD (1)

V každé epizodě plné flirtů a neúspěchů se jeden z nezadaných zúčastní pěti schůzek naslepo. Mise: najít jednoho člověka, který si zaslouží pozvání na druhé rande. (Netflix)

Recenze (4)

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Podobný koncept tu už byl (Dates), ale tohle je (nejen na reality styl) natočené s naprostou profesionalitou a neskutečně sympatickým výběrem lidí. Hodně feel good záležitost. Hádání, kdo nakonec půjde na druhé rande, mě neskutečně bavilo a fakt jsem těm lidem i na prostoru nějakých dvaceti minut dokázala od srdce fandit, což se mi často nepovede ani u hrdinů x-hodinového seriálu. ()

MG10 

všechny recenze uživatele

Ak tomu recenzista/ka "single" dá odpad, ja tomu v kľude môžem dať 5 hviezdičiek :) Myslím, že ľudské vzťahy ľudí bavia odjakživa. Ak tento nápad vynásobíme tým, že sa jedná v každom dieli o prvé rande so všetkým, čo k tomu patrí (small talk, až fuckupy), mi dokopy dáva výborný nápad a dobré spracovanie vďaka hodne autentickým hercom. Doteraz vlastne ani neviem, či to herci boli alebo neboli každopádne užil som si každý jeden diel. Výborná oddychovka, kedy sme videli rande snáď všetkých nielen vekových ale aj sexuálne orientovaných kategórií. Niekedy rande vyšlo, niekedy nie. Ale taký je život a presne aj taký je tento seriál. ()

Reklama

klukluka 

všechny recenze uživatele

Je pro mě zajímavý sledovat, jaká mezi lidmi vzniká chemie a odhadovat, koho by si mohla ústřední postava pozvat na druhý rande- tuhle hádanku jsem správně rozlousknul asi v polovině případů. Holt jsem se nerozhodoval já, ale jiní lidé. Filmařina dobrá, je to pěkně natočený i postříhaný. Body plus jsou krátká stopáž, body mínus je pro mě casting. Byla tu převaha lidí, kreří se mi vzhledově nebo typově nelíbili. Užil jsem si například díl s fešákem, o kterýho se přetahovalo pět více méně krásných holek, ale kazil mi to třeba díl s afektovaným profesorem z univerzity. ()

chrispe 

všechny recenze uživatele

Pokračuju v reality show (i když u tohoto se mi jen těžko věří, že to nejsou herci). Zapla jsem to a nevěděla, co od toho čekat. Ani po prvním dílu jsem nevěděla - popravdě jsem si myslela, že dalším dílem bude ten první chlap pokračovat dál a dál a nějak vybírat. A ono houby. U třetího rande jsem přemýšlela, že ho přeskočím a jsem ráda, že jsem to neudělala, protože tam to konečně seplo. Bylo to rozhodně hodně zajímavý. Při koukání jsem na jedné straně byla ráda, že už jsem v pevném vztahu a nemusím tohle absolvovat a na druhé straně si říkala, jak je vzrušující potkávat nové a nové lidi, z nichž nikdo není stejný a většinou jsou vážně naprosto diametrálně odlišní a každý svým způsobem zajímaví. Tolik možností! :D Zvlášť ve městě, jako je NY. Rande, kde jdete od small talk k hlubším a pro vás důležitějším tématům a ne vždy je s druhým shoda a kde na člověka (tím co řekne, jak se chová, tváří) můžete během té krátké chvíle x-krát změnit názor. Líbilo se mi to, je tam hodně prostoru k přemýšlení. /// 17.6.2020 New Orleans!! Tak mám za sebou i druhou řadu a... prostě jsem se fakt bavila. Je to super koncept, baví mě hádat, koho si asi vyberou a musím se přiznat, že u posledních dvou dvojic jsem se prostě vždycky na konci rozzářila jak vánoční stromeček, protože mě to překvapilo :D doufám, že to bude na Netflixu úspěšné a budou další řady. Zvyšuju na 5 * a snad... ()

Reklama

Reklama