Reklama

Reklama

F1: Touha po vítězství - Série 5 (2023) (série)


Jablko nepadá daleko od stromu? (S05E04)

(epizoda)
  • Velká Británie Like Father, Like Son? (více)
Dokumentární / Sportovní
Velká Británie, 2023, 38 min

Hudba:

Walter Mair

VOD (1)

Obsahy(1)

Tým Haas brzdí nehody a drahé opravy. Jeho jezdec Mick Schumacher se snaží navázat na slavného otce a dokázat, že je pro stáj platný. (Netflix)

Recenze (4)

Remivsremi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Skoro jako další epizoda American got talent. Ten příběh tam prostě musí být, jinak přece nebudeš nikoho zajímat, i kdybys byl sebevíc šikovný či talentovaný. Tenhle druh umělého dramatu nesnáším víc a víc. ()

smarkus 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Gunter je kkt. Nechápem prečo sa rozpráva s priemerným Magnussenom, ktorého navyše sezónu predtým vyhodil... Stále len vytváral tlak na Micka a ešte mal aj blbé reči. Magnussenovi sa darilo v prvých pretekoch potom to bola bieda. Ten tím je celkovo zbytočný v F1. Mick sa vráti a aj dobre že je preč z Haasu. Keby bol jeho otec fit, asi by to vyzeralo inak. Škoda ()

Reklama

rodik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Takovej americkej příběh z toho scénáristi potřebovali udělat. Mickovi to na začátku sezóny moc nešlo, ale v dalších dvou třetinách jezdili s Magnusenem prakticky stejně. Mick se do F1 vrátí a pro něj jen dobře, že se nebude další rok trápit s Haasem, který se stejně bude plácat někde u dna. ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama