Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(10)

Obsahy(1)

Některá jména ze špičky Formule 1 teď jezdí pro nové týmy. Rok 2019 přinesl sezónu porušených spojenectví a obnovené rivality. (Netflix)

Recenze (26)

campix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Všichni zúčastnění asi pochopili, že tahle dokumentární série je pro F1 učiněnou spásou a tak se nám ve druhé sérii, které mapuje sezonu 2019 objevují i dvě vládnoucí stáje Ferrari a Mercedes. Nevidíme u nich zas až tolik pod pokličku jako u ostatních stájí, ale jejich přítomnost dává sérii punc kvality. Je asi evidentní, že sezona 2019 nebyla na události tolik výživná jako ta 2018, a tak ubylo trošku osudovosti a šokujících momentů, ale i tak se jedná o naprosto výbornou dokumentární sérii, kvůli které si snad tu F1 zase zapnu až se rozjede sezona omezená coronavirem. ()

diccon 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jak se prvni sezona povedla, tak druha je v celku zklamani. Bohuzel. I kdyz se porad podivate za oponu soupereni v F1, vyber temat mohl byt mnohem lepsi. Zase celej jeden dil venovanej Haasu (proc proboha, kdyz postavili naprosto shitovy auto, za piloty maji dva klauny a Gunther Steiner neumi rict jedinou vetu bez Fuck nebo wank...), zase celej dil venovanej Williamsu, kterej uz treti rok po sobe predvadi naprostou tragedii a loni to pohnojili uplne maximalne. Je fajn, ze pribyly dily o Ferrari a Mercedesu. Ovsem z Mercu se delaji svetci a attention-whore Hamiltonovi budujou image verozvesta smerujiciho k dokonalosti. Nejvtipnejsi je, ze ackoliv celkova dominance Mercu je neotresitelna, celej dil o velky cene Nemecka, kterou Merc uplne ukazkove pohnojil, vyzniva jako silena tragedie. Kdyz uz delaji 10-ti dilnej dokument, celkal bych, ze budou vsechny teamy prinejmensim bokem predstaveny, vcetne historie atd. Chybi Alfa Romeo, chybi Toro Rosso. Ze se to nestalo v prvni serii, OK. Ale v druhy je to, navic vzhledem ke stopazi, trapny. Takze celkove skoda skoda... ()

Reklama

hEROic 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Upřímně jsem si myslel, že první řadě se další nedokáží vyrovnat, ale ta druhá je podle mě ještě lepší! Nevěřil jsem, že pohled na vedoucí týmy dokáže udržet to napětí a zážitky z první řady, ale to jsem se hodně spletl. Netflix zkrátka dává všem z dokumentárního oboru velkou lekci v televizní zábavě. Lepší reklamu si F1 těžko mohla přát. Některé díly, hlavně ten poslední, jsou strašně silná podívaná! 95% ()

VanTom 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tvůrci si jsou jistější v kramflecích a ve vybraných tématech dokážou nefalšovaně strhnout, protože jak se štáb Netflixu již stal bezmála organickou součástí padoku a zákulisí, závodníci i týmové vedení se více otevírají (ať už to hrají, či ne). Největší výtka z minula s plnohodnotnou účastí Mercedesu a Ferrari padla (zase kvůli omezené ploše se vůbec nedostalo na jiné – ani zmínka o Racing Point nebo Alfě Romeo), ovšem nějaké ucelené představení startovního pole 2019, závodů či aspoň souhrn finálních výsledků by to opravdu chtělo – kromě 6. titulu pro Lewise Hamiltona a Mercedes v řadě nevím po skončení nic, nada, musím si dohledat. ()

majec4 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druha seria ma pre mna dva take celkom zasadne momenty. Mozno nie su uplne pre kazdeho, ale podelim sa. Prvy, pozitivny - Ucast Mercedesu a Ferrari bola nutnost. Som rad, ze sa umudrili. K tomu by som naviazal epizodu z VC Nemecka, ktoru ako fanusik cervenych beriem ako take male zadostucinenie za poslednych 7 rokov utalku striebornych/ ciernych sipov. Clovek sa uspokoji aj s malom, ked nejde karta :). Druhy, negativny - hranie niektorych scen vyzeralo miestami dost trapne. Ale aspon teraz dokazem viac ocenit hercov vo filmoch. Tento druhy moment nie je tak zasadny, ale v prvej serii som si to neuvedomil, a tu v druhej to bolo myslim v kazdej casti. Vitazom druhej serie je podla mna Gasly, ktory svojim pribehom a stratou kamarata odrovnal ostatnych. Serial je to ale skvely, padlo mi dobre zrekapitulovat si minule sezony z trochu ineho pohladu. Snad sa dockame aj dalsich sezon. ()

Galerie (27)

Reklama

Reklama