Reklama

Reklama

Garáž

(pořad)
Dokumentární / Sportovní / Talk-show / Komedie
Česko, 2017, 30 x 45-55 min

Obsahy(1)

Televizní show Garáž ideově navazuje na původní projekt z roku 2014, tedy československý pořad dvou motoristických novinářů. Nyní se jedná o ryze český projekt od zakladatelů webu garáž.cz. Plnohodnotná motoristická show má hodinový formát a jeho hlavními představiteli jsou novináři Jakub Rejlek (moderátor původní Garáže), Ondřej Chamilla a Jakub Urban. Znovuzrozený pořad není jen souborem několika reportáží, ale obsah propojuje i komentované studio. Hlavní myšlenkou tvůrců je nabídnout kvalitní a ryze českou show o autech a všem co k nim patří. Na diváky tak nečekají jen testy nových vozů, ale velká část obsahu je věnována automobilovým legendám, veteránům a youngtimerům. Moderátorská trojice také ráda využívá ojedinělé možnosti srovnání, a proto jsou nedílnou součástí pořadu i reportáže, kde figurují všichni tři. Právě tyto prvky odlišují Garáž od ostatních automobilových pořadů, které se kdy v České republice produkovaly. Na české internetové i televizní scéně se jedná o ojediněný a unikátní projekt, jehož sílu ukázali fanoušci v roce 2017, kdy na Startovači přispěli částkou 1.250.000 korun na výrobu druhé série. Původně byl pořad uváděn jen na kanále Youtube. V druhé polovině roku 2018 se značka GARÁŽ stala součástí mediální domu Seznam, který pro kompletní videoobsah poskytl prostor na stream.cz a televizní pořad se stal pevnou součástí vysílacího schéma Televize Seznam. (Televize Seznam)

(více)

Recenze (6)

Maxusz odpad!

všechny recenze uživatele

BANDA PODPLACENÁ HNOJNÍKEM, NA YOUTUBE JSOU VIDEA, KDE ZA KAŽDOU CENU ZKRITIZUJÍ KONCERN VE PROSPĚCH HNOJOMETU. ()

Evander 

všechny recenze uživatele

Co se týče motoristických pořadů, tak Garáž rozhodně patří k těm lepším. Přináší zajímavé, a hlavně smysluplné reportáže, kluci mají o auta zájem, očividně je baví a nebojím se říci, že jim i rozumí. Meziplyn Honzy Koubka je sice o malinko lepší, ale to rozhodně není žádná ostuda a Garáž sleduji a budu sledovat rád dál a zároveň ji s klidným svědomím dále doporučím. ()

mjech 

všechny recenze uživatele

Sprostá mluva a neschopnost dát dohromady souvislou řeč, bohužel, degradují tento jinak povedený pořad. ()

nudlis 

všechny recenze uživatele

V tomhle magazínu jsem našel plnohodnotnou náhradu za Autosalon, který je pro mě už pár let nekoukatelný. Páni moderátoři jsou nevtíravě vtipní, nabízí spoustu informací o testovaných autech a nemají potřebu mávat neustále rukama jak postřelená vrána, cpát divákům svoje idiotské rádoby "vtipy" a přirovnání nebo děti jednoho z tzv. "expertů" a hotely, které sponzorují jejich zbytečné výlety. Je vidět, že když produkce a moderátoři přemýšlí a poučí se z chyb konkurence, bez problému dokáží vyrobit poutavý pořad o autech. Nepotřebují obří rozpočet, nepotřebují se opičit po něčem, co stejně nikdy nikdo nedokáže zkopírovat a nepotřebují se divákům lacině podbízet. Prostě si na nic nehrají a mě to vyhovuje. Paráda! ()

Reklama

Reklama