Reklama

Reklama

Jimmy Carr: To nejlepší z úplně největších zlatých hitů

(TV film)
  • USA Jimmy Carr: The Best of Ultimate Gold Greatest Hits

VOD (1)

Obsahy(1)

Připoutejte se, bude to jízda! Jimmy Carr v tomto speciálu oprašuje nejlepší hlášky své kariéry stand-up komika a utahuje si ze všeho a ze všech. (Netflix)

Recenze (6)

Laxik 

všechny recenze uživatele

Jimmy se s tím nesere, The Best of Ultimate Gold Greatest Hits jsou řadou náhodně poslepovaných (tematicky z velké většiny sexuálně laděných) politicky nekorektních vtipů. Některé jsou laciné, některé jsou za čárou, některé jsou předvídatelné, některé jsou jen nevtipné. Ale většina mě kupodivu dostala, za což se tak trochu stydím. Ale zas tak moc zase ne. ()

drake31 

všechny recenze uživatele

Pred viac než rokom som mal možnosť vidieť tento stand-up naživo a ten večer bol jedným z najlepších v mojom živote. Sledovať hodinovú verziu najlepších hitov Jimmyho Carra, tentokrát na Netflixe, ponúka vtipný prierez naprieč jeho typickým humorom. Kto videl všetky jeho stand-up vystúpenia či show ktoré hosťuje, tá osoba nedostane mnoho nového. No v mojom prípade počuť jeho vtipy aj po dvadsiaty krát ma nikdy neomrzí a neraz mi vyhŕkli slzy od smiechu. Jimmy Carr je G.O.A.T. a ja ho absolútne zbožňujem posledných desať rokov. ()

Košoun 

všechny recenze uživatele

Jimmyho mám rád téměř ve všem, co dělá, ale tohle se nepovedlo. Jak název napovídá, jedná se o recyklaci starých materiálů, ale podivně uspěchanou a na Jimmyho velmi rutinně provedenou, chybí tomu drive i správný timing. Navíc divně sestříhané, bez záběrů do publika (u show Jimmyho nepochopitelné) a evidentně s přidanou zvukovou stopou stejného smíchu po každém vtipu. Jestli chcete vidět nějaký celý jeho stand-up, tak tenhle s klidným svědomím vynechte. ()

Reklama

Reklama