Reklama

Reklama

Makléři z Hollywoodu

(pořad)
  • USA Selling Sunset
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Elitní realitní makléři z firmy Oppenheim Group prodávají luxusní život majetným kupcům v Los Angeles. Když se tým rozroste o nového člena, drama se začne vyostřovat. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (16)

crackonosh 

všechny recenze uživatele

Šestá řada pořadu přináší až nesnesitelný vzhled do elitního slepičince, který je přehlídkou voskových figurín s inteligencí, rozhledem a lidskou hodnotou na bodu mrazu. Takhle nějak si představuji oživlé vlhké sny o Barbie, které mají američtí padesátníci z kteréhosi tamního vidlákova. Stejně sterilní a zaměnitelné jako umělohmotné ženy-štětky jsou i domy, které se v seriálu nabízejí. Mimořádně odpudivý formát plný odpudivých lidí. Tento unikátní televizní paskvil by se dal nejlépe využít jako nástroj mučení v Guantánamu. ()

Dramarama 

všechny recenze uživatele

Je to DOBRÁ reality show, bohužel většina mužů si asi neumí přečíst popis formátu a pak tady brečí víc, než ty makléřky v Selling Sunset. Hollywood a LA zde vypadá přesně tak, jaké by chcete, aby bylo. Je to esteticky hezká podívaná a protagonistky jsou zajímavé a navíc je radost se na ně koukat. Je to o vztazích, které se náhodou řeší v luxusních domech, které prodávají. Jako znalec reality show dávám 100 %. Reality shows jsou zkrátka jiný formát a musíte se naučit dívat se na ně. Selling Sunset je navíc uklidňující a skvělý na relax. ()

Reklama

Deleatur 

všechny recenze uživatele

Předesílám: Neřeším, nakolik to bylo hrané. Mínusy: Nafintěné hollywoodské slepice. Zdůrazňovaly dobré vztahy s klienty a přitom je ve zpovědích i shazovaly. Propagace luxusu a oslava konzumu par excellence (agenti i klienti si kupovali domy opakovaně, a to i proto, že je předešlé už „nudily“). Plusy: Holky a ženský měly i pod fasádou. Zvláště když si tu fasádu evidentně udržovaly jako lákadlo, ale nikoli cíl ("Opakuju, jsem vdaná. Máte zájem o ten dům? Já nemám čas na blbosti."). Řešené problémy často otravné, ale dynamika skupiny zajímavá. Došlo i na lidsky pochopitelné a dojemné momenty. Hodnocení po 3 sériích: 73%. ()

AlfaNumerO 

všechny recenze uživatele

Guilty pleasure o velikosti Jasonova... ehm... baráku v Hollywoodu. Nepřestává mě překvapovat, excentričnost Christine. Ostatní jsou tak nějak normální, teda Jsou to dost umělý gumy, ale stejně mě baví neustále sledovat jejich všední problémy, i když jsou na hony vzdálené běžnému smrtelníkovi. Sem tam se ukážou i zajímavé nemovitosti, kvůli kterým jsem se na to začal původně velice naivně dívat. 73% ()

vnimatkrasu 

všechny recenze uživatele

Koktejl afektu, půlmetrovejch šteklí, párty outfitů, umělejch dekoltů, mimosy, luxusních baráků a pomluv. Selling Sunset má všechno. A já se po pár epizodách přistih, že jsem přistoupil na zdejší wannabe realitu, a že mě doopravdy zajímá, jestli si to Mary s Christine vyříkají, a jestli tu první pomluvu vypustila Chrishell, Maya nebo Davina. Makléřská šou to není, lidi, tvl. Je to miliardářskej Sex ve městě tohohle milénia. ()

Galerie (14)

Reklama

Reklama