Reklama

Reklama

Pet Graveyard

  • Velká Británie Mummy Resurrected (pracovní název)

VOD (1)

Recenze (8)

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Chlápek si na internetu najde návod jak komunikovat s mrtvými. Přibere si ženskou a černouška a vyzkoušejí to pokus se jim povede, ale přivedou z tama kapucmena, který jde po nich. Jako upřímně viděl jsem daleko horší horory co měly více procent než tohle neříkám , že to je něco světoborného, ale dívat se na to dá. 40 procent ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele

Britský snímek „Pet Graveyard“ je jen ukázkou toho, že se tvůrci chtějí svézt raději na nějaké blbé marketingové kampani, než aby přišli s něčím, co bude skutečně dobré, co bude diváka bavit a nebude ho nutit sahat po ovladači, aby přepnul třeba i na Barrandov. Snímek „Pet Graveyard“ nepřináší mazlíčky, hřbitov jen trochu, ale hlavně šaškování několika nezajímavých postav. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Ohraná písnička o tom, že navštěvovat svět mrtvých se nevyplácí, jelikož otevřenými dveřmi se může na svět prosmýknout kdejaká svoloč. V tomto případě je to nemotorné strašidlo v baloňáku a s papírovou maskou. Báchorka stokrát recyklovaná, ale zase to nepůsobilo jako úplně tupá kopírka. Herci byli špatní, ale zase ne tak moc, jak bývá u podobných záležitostí zvykem. No a technická stránka věci stála za starou bačkoru, ale vzhledem k tomu, že to celé stálo dva dolary, to zase nebylo tak hrozné. Čekal jsem to horší. 30% ()

Veto_01 

všechny recenze uživatele

Nebylo to zase tak zlý, jak lidi píšou. Začátek dost připomínal Hráče se smrtí, jen s tím rozdílem, že místo toho, aby se uvedli do stavu klinické smrti v kontrolovaném lékařském prostředí, tak se prostě postupně v nějakym špinavym sklepě zadusili pytlema na odpadky. Dál už to jelo v režimu nízkorozpočtové duchařské vyvražďovačky. Herci sice vypadali, že to točí za snikrsku a dvě eskyma, ale snažili se. Ve výsledku to je sice pořád sračka, ale lepší než hromada jiných. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama