Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Studentky Kayla a její nejlepší kamarádka Maddie večer v podchodě sprejují graffiti a jsou uneseny. Kayla se probouzí dezorientovaná v lese v dřevěné rakvi. Vydává se hledat Maddie. Brzy zjišťuje, že je účastnicí ve smrtící hře, kde jsou ženy pronásledovány maskovanými muži... (noelcoward73)

Recenze (67)

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Ženská se probudí kdesi sama a tam ji nahánějí psychopati, Jeden z nich jsou hodný ten ji chrání a většina je zlých ti chrání ostatní ženské co tam jsou (proč to tak je film nevysvětlí asi si někdo řekl nenatočím vyvražďovačku, ale zkusím něco inteligentního akorát, že totálně pohořel) . Když jedna z těch ženských umře nebo ji někdo zabije zemře i její ochránce i když ke konci to nedává smysl jelikož minimálně jeden z těch vrahů zmizel úplně a nebyl zde ani ukázán a ani zmíněn (ten té asiatky). Na konci máme náběh na další díl kdy zjistíme , že to dělá někdo pro lidi co to pak sledují online a přeživší po nich jde. Ty 2 hvězdy jsou pouze za gore více si to nezaslouží. P.s. pobavil komentář Flipnica což je alter ego Psychora a nadává na něho snad sem někdy dá komentář i další jeho alter ego Bloody 24 a bude nadávat třeba na Flipnica. To musí být člověk opravdu moc zoufalý , aby si udělal 3 a více nicků a nadával sám na sebe a myslel si, že to nikdo nepozná. ()

Miseet 

všechny recenze uživatele

Postavy ničím zajímavé, ale námět super. Je fajn sledovat, jak se jednotlivé chování postav může rázem změnit, když jim jde o život. Jestli v každým z nás někde leží takové odhodlání, jako to, které se probudilo v hlavní hrdince, tak se trochu bojím. Masky super, vrazi naháněli hrůzu a prostředí také velmi zajímavě udělané. Konečná zápletka, která určité postavy k sobě spojuje mě tedy překvapila, nečekala jsem, že to bude takhle rozdělené. Za mě příjemná oddechovka, která je pro jedno zkouknutí dobrá. ()

Reklama

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Furie jsou bohyně pomsty, ale představuji si je poněkud jinak, než jako nevzhlednou děvečku, co se snaží uniknout masakru a následně za to někomu nakopat koule. Takže únos, prý kráska číslo 6, a zvíře. Tedy zvířata s rozličnými sečnými a bodnými zbraněmi, kterým je třeba utéci. Zajímavým nápadem je spojení unesených žen a maskovaných zabijáků. Zdaleka nejlepší je ovšem báječný les, co vypadá jak z obřích vybělených kostí. Ten si zaslouží samostatnou hvězdu! Jinak standardní hra na honěnou s vcelku slušnými gore efekty, i když někdy se z nepochopitelných důvodů kamera zatoulá mimo, a tak zbývá jen divákova fantazie. Zatraceně, co je špatného a těžkého na vytržení vlastního oka? Nenáročné, oddechové a rychlé. Kdo rád rajskou, úplně zklamán by být neměl. Kdo si potrpí na promyšlené zápletky a objevný příběh, měl by sáhnout po něčem jiném. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele

Obrovská škoda dvoch momentov, ktoré film pripravili o ešte lepšie hodnotenie - úvodná scéna s "fuck patriarchy", pretože liberálnym falusom už v tých prázdnych lebkách načisto preskakuje. Aby dospelému človeku napísala smsku stará žena, že či vie Tvoja mamka ako sa na internete vyjadruješ o inžinierke Čaptavej, tak to je už iný level demencie...Proste buď existuje jej názor alebo žiaden iný a takýchto ľudí mi je strašne ľúto. Označiť osobu za pózerku a bárbinu je hrubé urážanie. Feministky všetkých krajín, spojme sa...Každý normálny človek ktorý nemá predsudky k mužom či ženám alebo k starým či mladým, kresťanom či židom musí z týchto ľudí plakať aspoň v duchu. Druhým momentom je nezvládnutý záver, pretože dalo sa to ukončiť podstatne lepšie. Obrovská škoda, pretože dobré masky a dobrý nápad s Kráskami a zvieratami si ho aj vďaka výbornej kamere zaslúžil. Rozpačitý koniec pokazil dojem z filmu, ktorý mal potenciál zaradiť sa medzi najlepšie horory tohto roku, ak by mal lepší scénar či schopnejšieho režiséra. ()

Zayl 

všechny recenze uživatele

Naháněčka v lese od protinožců, jež má za cíl zkropit krví vyprahlou půdu. Tentokrát lovnou zastupuje šestice holek, které se zoufale snaží neskončit na chladných zbraních maskovaných zabijáků. Na první krev se nečeká dlouho a rozhodně potěší pěkné praktické efekty, nicméně je škoda, že se z načrtnutého konceptu Kráska a Zvíře vlastně nic nedozvíme. Každopádně jako jednohubka to zafungovalo, má to svoje momenty a za poctivé gore a masky zaokrouhlím na tři hvězdy. ()

Galerie (23)

Zajímavosti (2)

  • Při vybírání názvu se tvůrci inspirovali v římské mytologii, kde je Furie bohyní pomsty a kletby. (Duoscop)
  • Během natáčení bylo použito sto litrů umělé krve. (Duoscop)

Reklama

Reklama