Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Studentky Kayla a její nejlepší kamarádka Maddie večer v podchodě sprejují graffiti a jsou uneseny. Kayla se probouzí dezorientovaná v lese v dřevěné rakvi. Vydává se hledat Maddie. Brzy zjišťuje, že je účastnicí ve smrtící hře, kde jsou ženy pronásledovány maskovanými muži... (noelcoward73)

Recenze (67)

Zayl 

všechny recenze uživatele

Naháněčka v lese od protinožců, jež má za cíl zkropit krví vyprahlou půdu. Tentokrát lovnou zastupuje šestice holek, které se zoufale snaží neskončit na chladných zbraních maskovaných zabijáků. Na první krev se nečeká dlouho a rozhodně potěší pěkné praktické efekty, nicméně je škoda, že se z načrtnutého konceptu Kráska a Zvíře vlastně nic nedozvíme. Každopádně jako jednohubka to zafungovalo, má to svoje momenty a za poctivé gore a masky zaokrouhlím na tři hvězdy. ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Australáci opět nezklamali. No popravdě aby divák nebyl tímhle filmem zklamaný, nesmí mít moc velký nároky a přehnaná očekávání. A naopak musí mít tu správnou náladu na lobotomizovaný brakový béčko. Ale pokud vám k diváckýmu štěstí stačí scénář tak retardovaný až je vlastně zábavný, pokud si užíváte blbé dialogy i blbé jednání postav, připadají-li vám komická všelijaká vraždící psychopatická monstra vydávající jen neartikulované skřeky, navíc bizarně až deviantně maskovaná, vyvolávají-li u vás salvy hurónského smíchu scény jako "skalpování" obličeje sekerou nebo vylupování očička lžičkou, pak jste ta správná cílová divácká skupina pro tenhle biják, který je tak trochu menšinový i v rámci svého žánru. A chci dvojku, protože ta hlavní slečna se mi moc líbila, hlavně na konci. ()

Reklama

Psychor 

všechny recenze uživatele

Výtečný Killing Ground z roku 2016 naznačil směr, kterým by se mělo australské ozploitation v budoucnu ubírat, leč D'Aquinovy fúrie ztratily stopu již po několika metrech. Režisér následuje odkazu Fulciho a ignoruje jednu ze základních pouček hororové teorie, která říká, že gore a násilí mohou představovat cestu, ale nikoliv cíl samotný. Snímek vyniká kvalitou zvláštních maskérských efektů a prací s protetickým make-upem, avšak jako celek působí velice nekompaktně. Nebyl jsem znechucen mírou přítomné brutality, nýbrž dezorganizovaným dějem, prkennými hereckými výkony, nesympatickými postavami, nucenými dialogy či absentující atmosférou. Jakožto zdejší hororový expert tak snímku The Furies uděluji jednu silnější hvězdu. ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Mna takéto vyjebavacky bavia, no nie ,ale všetky, spomeniem napríklad taký Hatchet, ktorému som dal do kopy 4*-4 častiam. Ale tento ukázal viac i keď okrem pachu krvi, kopíroval aj ine filmy, môžem, ale za seba povedat, že veľmi sympaticky. Len tie herečky hrali, ako z rodinných prípadov, strašne. Kráska a zviera, ten príbeh pozná hádam každý a niečo podobne je i tu, len o veľa ťažšie stráviteľné. Masky boli parádne, bodycount dosť vysoký a vybuchujúce hlavy, tiež potešili. Logicky slabota, ale logika v takýchto filmoch sa nenachádza. Tieto filmy sú len na pobavenie, či spestrenie, pre zarytých fanusikov horroru a preto, ja som sa bavil a tak troska nadhodnotím. ()

Flipnic-RE 

všechny recenze uživatele

Tak jako není to úplně špatný ...Evidentně je to točený s nadšením a láskou. Jen prostě to má hrozně prostinkej děj. Vlastně se tam jen po lese a stepi nahání banda zabijáků s trapnejma holkama. Ty holky nejsou ani sexy (škoda), ani sympatický, ani kdo ví jak hezký a už vůbec ne chytrý ... ale zase se skvěle porcujou na cucky ! :-D No ony samy sebe neporcují, samozřejmě je porcují ti vrazi. Ti maj fakt vymakaný masky, to je paráda (hlavně ten "vlasatec" ala Leatherface). A ty poctivý FXgore jsou fajn. Kolikrát jsem docela i koukal ... Je to pro příznivce subžánrů a ani ti nebudou kdo ví jak dobře ... spíš budou tak jenom trochu. Ale každopádně snaha se cení, měla by ... (hele je to lepší, než číst komentáře PSYCHORA, haha!! :-D ) ------a pak se mi to nějak po 3 hodinách rozleželo a stáhnul jsem to na 2 **, protože je to fakt slabota ... ()

Galerie (23)

Zajímavosti (2)

  • Při vybírání názvu se tvůrci inspirovali v římské mytologii, kde je Furie bohyní pomsty a kletby. (Duoscop)
  • Během natáčení bylo použito sto litrů umělé krve. (Duoscop)

Reklama

Reklama