Reklama

Reklama

Kono subaraší sekai ni šukufuku o! Kurenai densecu

  • Japonsko この素晴らしい世界に祝福を! 紅伝説 (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Ve filmovém pokračování Kono subarashii sekai ni shukufuku wo! a Kono subarashii sekai ni shukufuku wo! 2 se opět vrací Kazuma Satō a jeho parta. Tentokrát jsou vyplašeni dopisem od Yunyun, ve kterém se píše, že se mají dostavit do vesnice klanu Karmínových Démonů. Banda se tam rozhodne jít a využijí tam trochu času, který jim zbyl, ale potíže začnou vznikat poté, co se objeví nepřátelský generál! (CarnTheNunya)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (12)

Danken07 

všechny recenze uživatele

Ako fanúšik tejto série musím povedať, že som veľmi sklamaný z tohto filmu. Dej bol strašne jednoduchý a nezaujímavý. Je smutne, že z paródie na isekaie sa stal generický isekai. Komédia pre mňa nefungovala, kvôli rýchlemu tempu deja. Kvalita animácie je nižšia než v seriály (okrem súbojov). Nové postavy mali pár dobrých komediálnych scén, ale to je asi všetko čo o nich môžem povedať. Záporak nie je vôbec zaujímavý. Finále bolo fakt stupídne, čo sa týka logiky. Od vývoja vzťahu medzi postavami som očakával taktiež troška viac. 50% ()

Godhaj 

všechny recenze uživatele

,,I said that the sword’s name is Chunchunmaru.“ Konosuba ve filmu je docela zajímavá, divák se dozví něco o minulosti Megumin a Yunyun. Do toho se zapletou s jedním zlým generálem, jak to bývá v seriálu běžné. Vlastně jde o klasický díl seriálu roztažený do hodiny a půl. Konec mi přišel ale hodně natahovaný a kdyby se o půl hodinku zkrátil, vůbec by to nebylo na škodu. Nicméně děj přijemně ubíhá, obsahuje hodně vtipů a narážek a celkově je to trochu svěžejší než seirálové díly. Škoda jen, že to trochu odbočilo od parodie na roleplaying hry, čekal bych ně více odkazů. ()

Reklama

Modular 

všechny recenze uživatele

A víte vy co? Mně se to vlastně líbilo. Bylo to vtipné, nenudil jsem se a místy byla i ta animace docela hezká. Město Megumin je, oproti městě Aquy, zajímavé, a protože se jedná o film a ne sérii, tak se celkově příběh nezdál ani moc natahovaný. Jak jsem již řekl, vtipy byly vtipné, což je vždycky plus. Popravdě si nejsem jistý, co bych tomu víc dodal. Je to stejné jako u standardní Konosuby, ale není natahovaná a je o trochu lépe zpracovaná. 9/10. ()

Jeoffrey 

všechny recenze uživatele

I filmová Konosuba si drží svůj standard ohledně vtipů a během nějaké té hodiny a půl zvládne i odvyprávět docela smysluplný a zajímavý příběh s tím, že postavy a jejich vztahy se zde posunou mnohem víc, než v celé druhé sérii seriálu... A já jsem spokojený, bavil jsem se moc dobře, na barevnou magii se mi pěkně dívalo a k dokonalosti mi snad už jen chybělo, kdyby v závěrečných titulcích, po tom dojmu co ve mě zanechal boj s další generálkou pána démonů, začalo hrát "All you need is love..." 9,2/10 ()

Updated_Cake 

všechny recenze uživatele

Seriálová verze je vážně dost zábavná, ovšem u tohoto filmu bych neřekl, že si drží svůj standard. Trochu to od 2. série sklouzlo dolů, především kvalitou a dávkou humoru, která je docela důležitá pro tuto sérii. Přijde mi s odstupem, že film se tehdy spíše svezl na vlně hype kolem Konosuby. Každopádně o tom zase nemůžu říci, že to bylo strašné, spíše tentokrát nadprůměr oproti tomu, jak běžně hodnotím Konosubu, tak z 9/10 to sklouzlo na 6/10, což je znatelný propad. Ovšem hodně vtipů je stále vtipných a hodně situací k zasmání, konec filmu trochu vázl a přišel mi spíš jako filler na vyplnění času? Dokážu si představit hlavní postavy v lepší situaci, která tam byla nastíněna. I když tohle mi tak moc nesedlo, tak si nemyslím, že Konosuba by byla obecně nějak špatná, spíše naopak a spíše si myslím, že příště by potenciálnímu filmu více prospělo, kdyby byl tvořen jako film a ne jako několik epizod anime v sobě. Ono to na tom dojmu taky udělalo své... ()

Galerie (36)

Reklama

Reklama