Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Thriller o pilotovi, ztracené paměti a minulosti, která se vrací za nečekaně dramatických okolností. Mladý Američan Nick Brody býval vojenským pilotem a před pěti lety ztratil paměť při vojenské akci. Nyní pracuje jako letecký inženýr a žije poklidným životem se svou hezkou ženou a malým synkem. Jednoho dne se však objeví na scéně vrah, který se ho pokusí zabít. Nick si uvědomuje, že odpověď na otázku Proč? musí hledat ve své ztracené minulosti a jediný způsob, jak ho porazit, je v odhalení tajemství a odvaze postavit se tváří v tvář skryté skutečnosti. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (2)

Lacike odpad!

všechny recenze uživatele

Do akej kategórie zaradiť akčniak, ktorý vykráda akčné scény zo zetkových akčniakov? To je proste čistý odpad. Tie prechody medzi scénami z iných filmov a novými zábermi sú tak strašne očividné. No a príbeh je hovadina v ktorej sa Bryan Genesse celý čas ksichtí a gúľa očami jak full retard. Film pre extra otrlého diváka. 0/10. ()

Wacoslav1 odpad!

všechny recenze uživatele

Na opakované shlédnutí musím souhlasit s Lacem. Tohle je opravdu totální nudná a zmatená sračka určená skutečně jen otrlému divákovi, ale i to je diskutabilní, protože když to vezmu kolem a kolem, tak si říkám komu je tohle vlastně určeno. Fanoušek akce se bude nudit, protože většinu z té akce tvoří vykradené záběry z jiných filmů této kategorie. Příběh je konspirační slátanina bez hlavy a paty navíc můj oblíbenec přes bojová umění Bryan Genesse tu zcela trestuhodně vůbec nic nepředvedl a co si budeme povídat, tak herectví nebylo zrovna jeho doménou. A i kdyby ano, tak v takto extrémně mizerně napsané roli by ani sebelepší herec neměl šanci cokoliv předvést. Takže zapomenout a spláchnout. Tenhle film vám za 90 minut vašeho života opravdu nestojí.0% ()

Reklama

Galerie (4)

Reklama

Reklama