Reklama

Reklama

Nabbeunnomeun jookneunda

  • Jižní Korea 나쁜놈은 죽는다 (více)

Recenze (5)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Překvapivě zábavný film, a to jak v těch skutečně vtipných momentech, tak i v těch, které jsou spíše akčnější. Jenže bohužel to nevydrží po celý film. Stejně jsem ale nakonec měl pocit, že bych si s těma klukama dal ještě jednu jízdu. Nebylo to špatné, některé nápady naprosto skvělé, ale chvílemi to prostě hodně brzdilo, což bylo na škodu. ()

Vavča 

všechny recenze uživatele

Korejská kráska v nesnázích potká skupinku čínských turistů a jednoho učitele a zažijí hodně bizardní a bláznivé dobrodružství. Co chci ocenit, hlavní hvězda mluví korejsky, Bolin Chen korejsky (ale původní herec, ne dabér), takže film je autentický žádné debility posledních let, kdy originální herce prostě neuslyšíte (viz naše koprodukční pohádky, kdy nikdy neuslyšíte původní hlas všech herců bez ohledu na jazykovou verzi). Režisér se vydal do hájemství Quentina Tarantina, Ritchieho Guye, takže černá akční komedie + svérazné postavy. Některé fóry vyjdou, jiné nejsou nic moc, celkem sympatické postavy, ale tak nějak chybí větší pnutí mezi hlavní dvojkou, občasné výpadky tempa, pamatuji korejské žánrovky mnoho let staré které to uměly lépe http://www.csfd.cz/film/179236-ildan-dwieo/komentare/ ()

Reklama

tompaulman 

všechny recenze uživatele

Přišlo mi, že komediální a akční scény se k sobě vůbec nehodily. Vypadalo to, jako kdyby někdo natočil nadprůměrné akční krimi, pak k tomu někdo jiný natočil parodii a ve výsledku to někdo sestříhal dohromady. Temná krimi linka se mi líbila víc, měla správnou ponurou atmosféru a potěšila mě Son Ye-jin, která špatně hrát ani neumí a nejspíš se mi nikdy neokouká. ()

LangiJ 

všechny recenze uživatele

Skvělý, srandovní začátek i Cinderella od CNBLUE mě hned v úvodu navnadila. Škoda, že si film neudržel takové tempo až do konce. Nicméně to vcelku odsýpalo, vtipné scény byly dost povedené, když to však přešlo do akce, bohužel to místy trošku drhlo. Hlavní dvojice nebyla špatná, mě ale nejvíc bavil Shin Hyeon-jun jako málomluvný zabiják, za kterého spíš promlouvalo jeho charisma. ()

Tyckin 

všechny recenze uživatele

Průměrná akční komedie jež v druhé půlce předvede spíše tu vážnější část, ovšem Son Ye-jin zde nemá dostatek prostoru ani roli k předvedení svého půvabu či hereckých kvalit. Park Cheol-min potěšil, ale též má málo místa k realizaci svých schopností. Tudíž těch aktuálních 62% myslím vcelku odpovídá, ale když v tom hraje Božská Son Ye-jin, vidět jsem to zkrátka musel :-) ()

Galerie (115)

Reklama

Reklama