Reklama

Reklama

Záletníci ze Saint-Tropez

  • Česko Ten s těmi malými francouzkami (neoficiální název) (více)

Obsahy(1)

Antoine a Christian vyrazí do Saint-Tropez popít a nahánět holky, ale nadělají tam u toho pořádnou paseku. (Netflix)

Recenze (4)

klukluka 

všechny recenze uživatele

Soft porno dost možná s moc hezkejma holkama, ale byly tak kostičkovaný, že tak hezký vůbec bejt nemusely. Čtyřikrát jsem restartoval modem, než jsem pochopil, že to není o signálu, ale o kvalitě filmu. Nebejt to tak starý, myslel bych si, že to bylo určený jen ke sledování na mobilu. ()

Renfield 

všechny recenze uživatele

Určitě existuje hned několik erotických filmů z těchto let, jejichž scénář a hudební podkres bude lepší, než u tohoto díla. Záletníci do tohoto žánru nepatří jen tím, že především se ženskými postavami neměli kostyméři tolik práce, ale i celkovou nedotažeností a amatérismem. 40% ()

charles3 

všechny recenze uživatele

Slabota, zklamání. Scénář jak od 12letého pubescenta, jeho autor (a současně režisér tohoto díla) je u nás navzdory svému věku a filmografii prakticky neznámý. Postavy příběhu se téměř neustále chovají sobecky, nelogicky nebo trapně. Snímek působí dojmem laciné německé soft-erotiky. Jako by jediným důvodem jeho vzniku bylo jenom prezentovat po většinu stopáže hned několik ženských postav "nahoře bez". K tomu si přičtěte příšerný obraz (u Netflixu na pováženou) a "minimalistický" ústřední song, který mě v závěru už vyloženě iritoval, ale aspoň předznamenal konec této slaboty. První recenze zde. ()

Grimaldon 

všechny recenze uživatele

Místo záletníci by se spíš hodilo v názvu napsat dva pitomci. Od letní komedie člověk nemůže mít vysoká očekávání. To je sice pravda, ale základní kritéria žánru by se měla dodržovat. Krásné prostředí a dívky splněno. Letní songy jsou zkrátka obrazem doby vzniku a nesoudím je. Důležité jsou ale ještě dvě věci, často podceňovaný děj a hlavní hrdinové. Děj může být o ničem, pokud to nic má rychlý spád, nápad, ale vždy musí být zábavný, dobrodružný…. a pokud není, tak je potřeba mít sympatické herce co si i tak získají vaši přízeň. Bohužel tady jsou na pořádnou pěstí do nosu. Až tak, že když jim chce někdo přebrat dívky, tak nemáte komu fandit, protože sympatie jsou pro všechny na bodu mrazu. A to mi u takovéhoto filmu přijde jako velké selhání, které kazí celý filmový zážitek. ()

Reklama

Reklama