foto

Jean-Paul Mugel

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Zvukařská filmografie

Filmy

2019 On ment toujours à ceux qu'on aime
2018 U brány věčnosti
2017 Vnitřní slunce
2016 L'Histoire de l'Amour
Les Têtes de l'emploi
2014 The Cosmopolitans (TV film)
Variações de Casanova
Šrám
2011 L'invention des jours heureux
Svobodní
2010 Zločin z lásky
2009 La Fille du RER
Le Dernier vol
Rage
Sama v Africe
2008 Inju, bestie ve stínu
2007 Svědci
2006 Paříži, miluji Tě
2004 Časy se mění
2003 Mariées mais pas trop
Zbloudilí
2002 Nový život
Únosce
2001 Bratrstvo vlků - Hon na bestii
La Répétition
Neviditelný cirkus
1999 Dobrá práce
Dopis
Je règle mon pas sur le pas de mon père
1998 Alice a Martin
L'ennui
1997 Cesta na počátek světa
Go for Gold!
Komorná z Titanicu
The Tango Lesson
1996 Kronika zmizení
1995 Klášter
1994 A Caixa
Divoké rákosí
Monstrum
1993 Kika
L'Oeil qui ment
Madregilda
Mé oblíbené období
1992 Max a Jeremie
1991 Až na konec světa
Vysoké podpatky
1990 Alberto Express
S'en fout la mort
1989 Babička
Tolérance
Žena z Rose Hillu
1988 In extremis
La Nuit Bengali
1987 L'Homme voilé
La Vallée fantôme
Miss Mona
Moine et la sorciere, Le
1986 Cesta
Rodinná rada
1985 Aspern
Bez střechy a bez zákona
Thé au harem d'Archimède, Le
Země nikoho
1984 Ave Maria
Jeans tonic
Paříž, Texas
Tricheurs
1983 Archipel des amours
La Maison de la mémoire
Ten s těmi malými francouzkami
1982 Loin de Manhattan
On n'est pas sorti de l'auberge
1981 Francisca
Oxalá
1980 Mieux vaut être riche et bien portant que fauché et mal foutu
1979 Et la tendresse ? Bordel !
On est venu là pour s'éclater
1978 Embraye bidasse, ça fume

TV seriály

1989 Les jupons de la révolution (TV seriál)

Dokumentární

2010 Cleveland Versus Wall Street
2004 Cinévardaphoto
1989 Aufzeichnungen zu Kleidern und Städten
1988 Jane Birkinová očima Agnes Vardové
1983 Nice - À propos de Jean Vigo
1982 Chambre 666 (TV film)

Herecká filmografie

Dokumentární

2012 Citizens of Cosmopolis

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky