Reklama

Reklama

Robin Williams: Live on Broadway

(pořad)
všechny plakáty
USA, 2002, 99 min

Obsahy(1)

Komediálne stand-up vystúpenie známeho herca a komika Robina Williamsa na pódiu divadla Broadway. Svojim typickým energickým humorom rozoberie najrozličnejšie témy od politiky a náboženstva až po každodenné situácie. Zoberie si na mušku známe osobnosti nielen z americkej spoločnosti, ale aj svetoznáme celebrity, politikov, spevákov a športovcov. V zábavnej, častokrát odvážnej a až mierne vulgárnej podobe predvedie svoje umenie komika a imitátora tak, ako je to pre neho typické. (Kovlad)

(více)

Recenze (24)

BuryGol 

všechny recenze uživatele

Chvilku trvalo, než jsem tomu přišel na chuť. Nakonec jsem zkousnul i přehnaný pohyby a gestikulace a vychutnal si parádní stand-up. Pokud někdy budu mít tolik energie jako Robin, a to v jeho věku, budu si gratulovat. Opřel se snad o každý téma, hlavně teda o Bushe. Ne každej fór je pro Čecha pochopitelnej, ale těch neni zase tak moc. Na hodinu a půl jsem zapomněl na svojí depresi. Děkuju, Robine. ()

sepp 

všechny recenze uživatele

Vetsina lidi je proti R.Williamsovi zaujata. Ano, natocil spoustu prumernych filmu a jeho klaunstvi hodne lidem nesedi. Ovsem tohle vystoupeni, kdy v neskutecne rychlem tempu chrli z rukavu jeden for za druhym, utahuje si z G.Bushe ci bravurne paroduje francouze, patri k nejvtipnejsim zalezitostem jake jsem kdy videl. Kdo toto uvidi, ten si Williamse oblibi... ()

Reklama

korndaddy 

všechny recenze uživatele

Robin William jede a válcuje všechno co se mu připlete do cesty, ať už je to Amerika, Usama nebo náboženství. Tenhle clapík se nebojí ničeho a skvěle to ukazuje v Show Live on Brodway. Hodinu a půl Robin Williams jede jeden vtip za druhym, že to prostě není možný. Ten chlap je fakt boží. Největší zábava kterou sem za posledních X let prožil. ()

neoBlast 

všechny recenze uživatele

Neskutečná jízda, Williams během 100 minut nezmlkne a neustále přeskakuje za pomoci chytrých oslích můstků z jednoho tématu na druhý čímž nestíhá nikdy nudit. Dle mého je tento HBO speciál ještě zábavnější než novější Weapons of Self Destruction z Washingtonu. Pár vtipů stihlo za deset let nabrat na vráskách, ale Robin Williams byl v té době zaslouženě na svém komediálním vrcholu. 80 % ()

eye candy 

všechny recenze uživatele

Masakr. Naprosto neuvěřitelnej výkon v podání Robina Williamse, jeho výstup už se snad ani nedá považovat za stand up comedy spíš za malej atomovej výbuch (atomic bong:)).. a měl by se podávat na těžké deprese. Robin prostě nedělá humor pro inťouše a někdy působí až vulgárně, ale mě osobně tohle fakt nedělá problém..Probírá zde skoty a golf, ganju, sex,chlast, viagru, židy, frantíky, ice fucking, bushe..no prostě všechno a to v takovým tempu, že se sál směje prakticky nonstop. Člověka napadne, že pro všechny kdo to přežili to musela bejt fakt nádherná terapie. Dlouho jsem se takhle nezasmál..I love u Robin..u´re the man :)) ()

Zajímavosti (2)

  • Při intru hraje píseň Two Step od Dave Matthews Band. (c.tucker)

Reklama

Reklama