Reklama

Reklama

Robin Williams: Live on Broadway

(pořad)
všechny plakáty
USA, 2002, 99 min

Obsahy(1)

Komediálne stand-up vystúpenie známeho herca a komika Robina Williamsa na pódiu divadla Broadway. Svojim typickým energickým humorom rozoberie najrozličnejšie témy od politiky a náboženstva až po každodenné situácie. Zoberie si na mušku známe osobnosti nielen z americkej spoločnosti, ale aj svetoznáme celebrity, politikov, spevákov a športovcov. V zábavnej, častokrát odvážnej a až mierne vulgárnej podobe predvedie svoje umenie komika a imitátora tak, ako je to pre neho typické. (Kovlad)

(více)

Recenze (24)

MrPierc 

všechny recenze uživatele

To je smršť, masakr, nekončící proud energie se vtipy a narážkami. Robina Williamse jsem znal jako herce, ale po dnešku ho považuji za jednoho z nejlepších stand-up komiků na světě. Je to mistr, dokáže během dlouhého monologu odskočit na zcela jiný vtip či narážku na publikum a poté plynule naváže se stejnou silou. Při vystoupení vypije asi 3 litry vody a do konce své show stačí vše vypotit. Pozitivní energie z něj jenom srší a dosti se liší od ostatních komiků tím, že sice paroduje, ale zbytečně nekleje a nenávist neposílá k divákům. Zesměšňování náboženství, národů, orálního uspokojování žen a dokonce se vysmívá i vlastním extrémně ochlupeným rukám. Nejlepší je hraná scéna ejakulace muže, který po požití Viagry nemůže vyvrcholit. Obdivuhodná nálož až do koce. On je tak rychlý, že jsem někdy ani nestíhal a musel se vracet zpět. 99 minut jede na plný výkon, tomu tleskám. ()

warrenur 

všechny recenze uživatele

Pecka. Len obcas clovek musi poznat par miestnych a casovych realii a spominanych osob, pretoze je tam hodne dobovych odkazov. Opat fenomenalna personifikacia, imitacie a herectvo. Videne asi 7x. :) George W. Bush, drogy vs. sportovci, nabozenstva, sex, blizky vychod, politika, kolonoskopia...kvantum tem. :) ()

Reklama

Hal_Moore 

všechny recenze uživatele

Brilantní Robin Williams v nejlepším stand-up vystoupení, jaké jsem kdy viděl. To, co bez ustání chrlí z rukávů - George Bush, francouzi "Look, I'm giving cigarette to a baby", skotové, atomové bongy, pravdivý výklad Bible, to vše se mi nesmazatelně vrylo do paměti. Je to snad ještě lepší výstup, než předvedl ve Whose Line Is It Anyway. Závěrečná tříminutová scénka "Ladies, do we look like that?" mě dostala do kolen. ()

marcek 

všechny recenze uživatele

Tak tenhle film jsem videl celkem 2x. Jednou sam bez prekladu (trochu rozumim ale ne vsemu) podruhe mi to prekladala teta. I kdyz jsem to videl poprve tak bych dal 5*, protoze tenhle film je sice o humoru, ale taky o vsech moznych kreacich a xichtech a parodiich uzasneho Robina Williamse. Podruhe samozrejme taky 5*. Ani se nedivim, ze to hodnotilo tolik malo lidi - tohle nepochopi i nekteri lidi kteri fakt dobre umi anglicky - musite zit v te zemi a poznat tu kulturu - nekterym vtipum proste nerozumite - americani maji jienj druh humoru. Proste co dodat. Je to perfektni show. Doporucuju vsem i bez titulek. ()

sepp 

všechny recenze uživatele

Vetsina lidi je proti R.Williamsovi zaujata. Ano, natocil spoustu prumernych filmu a jeho klaunstvi hodne lidem nesedi. Ovsem tohle vystoupeni, kdy v neskutecne rychlem tempu chrli z rukavu jeden for za druhym, utahuje si z G.Bushe ci bravurne paroduje francouze, patri k nejvtipnejsim zalezitostem jake jsem kdy videl. Kdo toto uvidi, ten si Williamse oblibi... ()

Zajímavosti (2)

  • Při intru hraje píseň Two Step od Dave Matthews Band. (c.tucker)

Reklama

Reklama