Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Čechy, Šumava, rok 1799, duben. Starý židovský hauzírník Fantl je na své výpravě za obchodem se svým synem Levim. Zatímco tito dva vzdorují drsnosti okolní krajiny, je starému Fantlovi uprostřed hlubokých lesů osudné setkání s místním zběhem jménem Josef Wurm, který Fantla a jeho syna Leviho přepadne s úmyslem zmocnit se peněz a zboží, které prodávají. Tento střet přežije syn Levi, jenž se rozhodne vykonat sice dlouhou, ale spravedlivou pomstu. (megapack)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (5)

Adah 

všechny recenze uživatele

Film má mnoho nedostatků, které jsou ale u amatérského filmu celkem pochopitelné a omluvitelné. Jen mám pocit, že z příběhu o zločinu a pomstě by se toho dalo vytřískat mnohem víc. Čekala jsem na konci nějaký nečekaný zvrat, překvapivou pointu, nebo aspoň trochu psychologie a nějaké ty existenciální otázky pořešit... Škoda. Jinak skvělá šumavsky temná atmosféra a výborná hudba.*** 60% (Kdyby se z filmu vystříhaly všechny scény, ve kterých herci mluví, dala bych i 85%) ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Velmi slušný amatérský film podle Kriminálních příběhů ze staré Šumavy. Atmosférický, s dobrou hudbou. #BookTheFilm ()

Reklama

Adam Bernau 

všechny recenze uživatele

Voiceoverová divoženka jako jediná umí promluvit, z "herců" je jediný použitelný (divoženky nepočítám) ten, co hraje Wurma. Hvězdička za zájem a ohledávání námětu. Realizace je ochotnická v nejhorším smyslu slova, což se netýká jen herců, ale především autora. Poměrně kvalitní kamera ani velmi dobrá hudba to nezachrání. ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama