Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Po dlouhých letech manželství opustil Avděj (Vladimír Tichonov) svou ženu Feňu (Nonna Morďuková), neboť se zamiloval do krásné Naděnky. Kdyby nebylo syna a soucitných vesničanů, Feňa by těžkou životní zkoušku nevydržela. Nonna Morďuková se i díky roli Feni v „Ruském poli“ stala podle časopisu „Sovětská obrazovka“ nejlepší herečkou roku 1971. (Snorlax)

(více)

Recenze (2)

Ej Hlemýžď 

všechny recenze uživatele

Po letech šťastného soužití se rozpadá manželství a na ženu, o jejíž příběh ve filmu jde, se hrnou kromě zrady muže další životní zkoušky. Spíše než romantický film je to melodrama. Z dnešního pohledu je film poněkud obtížně stravitelný, ale, kdo má rád nekončící záběry na nebe nebo širá pole, bude jistě potěšen. Vzhledem k tomu, že tam byly i velmi hezké lidové písně, tak dávám dvě hvězdičky. ()

vitekpe 

všechny recenze uživatele

Vzhledem k tomu, ze mám rád "nekončící záběry na nebe nebo širá pole", a s prihlednutim k dalsim pozitivum tohoto filmu i hereckych vykonu v nem predvedenych, jsem nucen pocet hvezd kolegy "Ej Hlemyzde" zdvojnasobit... Velike prekvapeni! (p.s.: neni to agrarni agitka... a Nonna Mordjukova! ...klobouk dolu! Na tuhle pani si budu muset dat pozor.) ()

Reklama

Reklama