Reklama

Reklama

Premiér

(seriál)
Česko, 2019, 3 h 3 min (Minutáž: 12–26 min)

Epizody(9)

Obsahy(1)

Sitcomový seriál Premiér je politická satira z prostředí vysoké politiky, který paroduje a vtipně zobrazuje jak se dělá politika, jak se chovají politici a jak kvete státní byrokracie. Fiktivní premiér na fiktivním Úřadu vlády řeší v úřadu strategické i běžné administrativní záležitosti nekompromisně a tvrdě, ale v soukromí se se stává jiným člověkem. Politické situace a řešené záležitosti jsou přizpůsobeny současnému politickému dění a aktuální problematice. Obsahem epizod jsou každodenní politické situace i diskuse o problémech a jejich nestandardní řešení. Vtipné dějové situace, rozhovory, spory a zápletky z prostředí Úřadu vlády i ze soukromí vychází ze skutečného současného politického dění a každodenních problémů politiků. (TV Barrandov)

(více)

Recenze (687)

Big Bear odpad!

všechny recenze uživatele

Hned jak jsem se o tomhle majstrštyku dozvěděl, věděl jsem, že to musím vidět. Už jen čistě z vědeckého hlediska. Já jsem odolný kousek, vydržím lecos a proto jsem vydržel a teď pozor! - celých 8 minut prvního dílu. Déle jsem nevydržel. Ne nebylo to tím, že Soukupovi chyběla česká verze Humphreye Applebyho. Pro tohle tady zatím prostě není kategorie, protože dát tomu odpad je ještě pořád docela laskavé hodnocení. ODPAD !!!!!!!! ()

LION-MR.T odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

No, když on si myslí, že je vtipnej, to je potom těžký no. Ale divim se, že se nepodepsal pod režii, pochybuju, že se nechal řídit podle pokynů pana režiséra. Toho lituju nejvic, protože tim si definitivně zničil jakoukoliv možnost nějaké kariéry. Ale, když tocis se Soukupem tak co cekas 😂 Kamera na křivo, Soukup si povídá většinu času sám se sebou. Kdo se ráno probudí aby se sám sobě představil a zacal říkat nahlas co bude dělat ve třetí osobě? Uz první díl kdy vytahly zaznam ze skutečného jmenování premiéra a pak nastoupi Soukop a za sebou ma kuliay ze Soudkyně Barbary a opět kamera v prdeli, osvětlení. "Já budu bojovat" a mám pocit, že se mu chces smát. A geniální vtip o blbcich ve vládě. No i nejblbejsi a nejtrapnejsi vtip se da říct aby to vypadal vtipně, ale v případě Soukupa, který díky svému egu se myslí, že se nemusí snažit, protože on je Soukup a to musí stačit. Po technické stránce prostě i kde jaké amatérské počiny vypadají o dost lépe. Jako takovi lidi vlastní televizní společnost, protože pracovat by ho nikde nemohli. Kurva na to je, že magnát a prachač, tak výprava v jeho pořadech je ubohá a tragická. Je s řidičem a ten toci do kola s volantem ale lacine vystavěná kabina vozu se nehýbe a stejně jako digitální baráky které vypadaji nebo víte co, už to seru. Si říkám jestli někdo může být fakt tak namyslenej nebo to jen hraje. ()

Reklama

filmmovier odpad!

všechny recenze uživatele

Na tohle už ani kategorie odpad nestačí, protože ta je pro Ordinace, Modré kódy, komedie Zdeňka Trošky nebo všechny ostatní výtvory Jaromíra Soukupa. Tohle je ještě mnohem, mnohem horší, než odpad a vše výše jmenované. Nějak jsem proklikal celý díl a nevím, jestli chci dřív blejt nebo spáchat harakiri. Celý seriál začíná dliouhým monologem pana premiéra, později se v něm objeví hned dvě (!) herečky, co nejsou Jaromír Soukup a jediné pozitivní je, že Soukup nehraje sebe, ale jmenuje se Pavel Diviš. Jen mně mrzí, že tam není nahraný smích publika, protože jsem vůbec nemohl přijít na to, kde se mám smát. Ve výsledku je úplně jedno, zda Soukup "moderuje" nebo "hraje", protože v obou polohách je úplně stejně špatný a mele stejný debility. Rozdíl je jen v tom, že tady o sobě velice často mluví v množném čísle. A právě to je možná největší důkaz jeho superega. - všechny záporné hodnoty. Tentokrát to níž už OPRAVDU nejde. Dále by mně zajímalo, co si Jaromír Soukup představuje pod pojmem sitcom. Protože nejen, že to samozřejmě není com, ale ona tam chybí i jakákoliv sit. ()

Casablanca odpad!

všechny recenze uživatele

Tak jo, dlouho už jsem neměla potřebu zde něco komentovat... Po všech těch narážkách kolem jsem si to při prokrastinační pauza pustila na YouTube. A... Po pěti minutách si má ani ne dvouletá dcera, která prokrastinovala se mnou, začala mermomocí píchat do očí vším, co jí přišlo pod ruku, až jsem jí je musela držet. Tím jsem jí zabránila zacpat si uši, tak raději spustila táhlé vysoké "nééé". Skončily jsme u konopí. Škoda, že jen ve videu... ()

M.i.k.e odpad!

všechny recenze uživatele

během sledování jsem zestárl o 10 let,vypadaly mi vlasy,dva zuby a na chvíli jsem přestal vidět.Tohle se vymyká všem myslitelným měřítkům čehokoliv a Soukup dokázal posunout televizní tvorbu někam,kam už by si člověk myslel že to není možné.Minimálně se mu ale povedlo,že se o něm zase bude chvíli mluvit...-100% ()

Galerie (11)

Zajímavosti (7)

  • V čase 2:30, kdy hraje Jaromír Soukup dvojroli, je vidět místo střihu, v němž se oba natáčecí obrazy překrývají. (David7)
  • Prvý diel seriálu sledovalo cez 154 tisíc divákov. (JADIM)
  • Ve scénách, kdy sedí Jaromír Soukup v autě, lze vidět, že automobil ve skutečnosti nejede po silnici, nýbrž je pouze ve studiu, protože i přesto, že řidič automobilu otáčí volantem a zatáčí, dle pozadí jede automobil stále rovně. (David7)

Reklama

Reklama