Reklama

Reklama

Ronaldo

  • Velká Británie Ronaldo (více)
Trailer
Velká Británie / Španělsko, 2015, 92 min

Obsahy(1)

14 měsíců pod drobnohledem kamer v soukromí i na fotbalovém trávníku v prvním oficiálním autorizovaném filmu o jedné z nejslavnějších postav fotbalu. Úplně poprvé fanoušci získávají jedinečnou příležitost v působivém a fascinujícím dokumentu nahlédnout do soukromí výjimečného fotbalisty, otce a přítele. Prostřednictvím rozhovorů, ukázek fotbalového mistrovství a dosud neuvedených archivních materiálů se seznámíte se sportovním i osobním životem trojnásobného držitele Zlatého míče Cristiana Ronalda na vrcholu jeho kariéry. Vydejte se s autory filmů 'Senna' a 'Amy' na výjimečnou a objevnou výpravu a poznejte, co všechno obnáší být sportovní hvězdou, která je pod stálou kontrolou veřejnosti. (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (115)

KoRner 

všechny recenze uživatele

Keďže Cristiano ešte neskončil kariéru, film sa nemá čoho chytiť, nemá jasnú štruktúru, či chce oslavovať koľko gólov dal, koľko aut si kúpil, alebo jeho neustály komplex z Messiho. Má to iba niekoľko nesúrodých scén zo života najlepšieho zakončovateľa našej doby, niečo je zaujímavé, niečo vôbec. Apropo scéna s autom v servise je neskutočne prvoplánová a podľa mňa to má len ukázať koľko tých áut vlastne má. Dokument iba ukázal, že je to neuveriteľný egomaniak s neskutočným talentom na strieľanie gólov. ()

jarmik 

všechny recenze uživatele

Nejsem fanoušek Ronalda, ale rozhodně obdivuji většinu jeho fotbalových schopností (střelu a zakončení obecně, méně už většinou zbytečné kličkování a tancování kolem míče). Jeho fanoušek nejsem, protože mi vadí jeho sebestředné chování. A je mi jedno, jestli podporuje charitu, to dělá spousta bohatých a někdy je to i z části marketingový tah. To ale netvrdím o nikom konkrétním, ani o "CR7". Ty jeho věčná supergesta po vstřelených gólech a dojemné pohledy, když mu nevyjde střela, to je děs. Ale co je ještě větší děs je, když to dělá i v dokumentu a když jsou jednoznačně voleny jen ty záběry, které ho ukazují jako dokonalého otce a člena rodiny, citlivého a zranitelného a nevím co ještě. Když nám ve vlastním dokumentu o sobě říká, jak byl zrozen k tomu, aby byl nejlepší, a ukazuje nám, kolik aut a jakých značek má v garáži. To každý ví a nepotřebuje koukat na subjektivně laděný dokument. Takže: 1 hvězda za zajímavou práci s kamerami, 1 hvězda za sestřihy ze zápasů a 0 hvězdy za zbytek. Druhou polovinu jsem nedokoukal, ale jen ji proklikal na konec. Uf. ()

Reklama

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

No....když se v první minutě objevil Kristyjánek ve slipech, nevěděl jsem, jestli to dřiv vypnout, nebo vrhnout. Naštěstí jsem posbíral zbytky realističnosti a vzpomněl si, o jaké hvězdě jakýho sportu to je. Nakonec to není úplný gayporno, ale dokument si taky představuju trochu jinak. Potěší pár záběru z mládi, ty jsou super. Dostatečný je i maping Ronadlovy fotbalové kariéry, i když bych uvítal vice zajímavostí, které mohl o patřičných špílech prozradit. Katastrofální je výprava do Ronaldova skromného soukromí, kde se míchá jaksi podivně současnost s minulostí, a kde se rozhodně film nemůže pyšnit "výjimečnou a objevnou výpravu", jak v obsahu uvedeno jest. Pro hejtry neschůdné, pro lajka natažené, pro Ronaldova fanouška asi v podstatě nepřínosné. Existuje mnoho lepších dokumentů (obecné tvrzení z pohledu Ronaldova nefanouška). 50% ()

Dont 

všechny recenze uživatele

Dokument, který mě ničím příliš nezaujal. Kromě toho, že Ronaldo umí hrát fotbal. Ale to jsem tak nějak tušil. Bohužel mi přišlo, že byl ve filmu skoro častěji bez trika než v dresu. :-) Dost se mi protiví ten jeho agent Jorge, nikoho takového bych kolem sebe mít nechtěl. Taky myslím, že by měl vyložit karty na stůl a neskrývat pořád svoji sexualitu, stejně je každému jasné, jak to je... A není na tom nic špatného. Takhle to jen působí trapně, jako kdyby se za to styděl. ()

Baronne odpad!

všechny recenze uživatele

Miluju fotbal, a to je taky jedinej důvod, proč jsem si tohle pustil. Taky je to jedinej důvod, proč Ronalda nenávidim. Dokumentární filmy jsou většinou o ničem, ale tenhle je dost podprůměrnej. Navíc jeho posedlost k Ballon D'or's z něj tady úplně čiší. Než ho začnu kritizovat, musim uznat, že je to velkej dříč, a fotbalista je to nadprůměrnej. Nicméně "I was made to be the best" bohužel neplatí, protože nikdy nebyl a ani nebude lepší než Messi. "If we have two more CR's in the team, I would be more confident" ??? Z toho smrdí hodně přehnaná sebeláska a arogance. Jinak jméno filmu bych taky změnil, protože RONALDO je jenom jeden. Chválim hudbu, ale to je všechno. Protáhlý jak jeho mamky ksicht (nic osobního), a vlastně nic novýho, všechno už víme.. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (1)

  • V tomto dokumentárním snímku lze spatřit partičku kluků, kteří hrají na playstationu známou a úspěšnou hru „Tekken 3“. (ČSFD)

Reklama

Reklama