Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(7)

Obsahy(1)

Studenti elitní školy, které tsunami uvězní na poničeném ostrově, se pokusí nepropadat beznaději. Ale zdá se, že jim tajemné síly nepřejí. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (4)

Denila 

všechny recenze uživatele

Jakmile to začalo být zajímavé... došly díly. Jeden ze seriálu, nad kterým je třeba trošku přemýšlet, něco si domyslet.. a hlavně použít fantazii. Jinak bavit nebude. Doufám v další díly, zatím jsme se moc nedozvěděli. :) ()

B3n odpad!

všechny recenze uživatele

Ďalší programovací seriál od Netflixu. Našťastie doba týchto zvráteností skončila a uvidme ich čoraz menej a pre správne menšinové publikum, nie v každom seriále. Nedopozerané, štýl je prasopes. Buď natáčam homosexuálnu telenovelu s dôrazom na vzťahy, alebo je to horor s dôrazom na atmosféru, alebo je to dráma s dôrazom na postavy. Prípadne ich nejaký vkusný neprehnaný mix. To je to umenie. A tento štáb v tom zlyhal. Ale úlohu splnili. Rozkaz zněl jasně. Natočili angažovaný nezmysel, na ktorý sa okamžite zabudne a o pár rokov sa bude ukazovať ako freak show. ()

Reklama

Ajfist 

všechny recenze uživatele

Není to rozhodně na odpis.Možná jelita co čumí s otevřenou hubou na Vílu Amálku tomu dají odpad,ale to už je holt tak,že tady může hodnotit kdejaký nýmand co tomu vůbec nerozumí.Naštěstí to nemá vliv na to aby se kdokoliv jiný i přesto,že tomu dal nějaky blb odpad,může podívat a udělat si svůj názor. ()

Galerie (15)

Reklama

Reklama