Reklama

Reklama

Žně lásky

(festivalový název)
  • Francie La Traction des pôles (více)
Krátkometrážní
Francie, 2019, 24 min

Obsahy(1)

Mickaëlův život se aktuálně točí kolem několika tužeb: najít ztraceného vepře, získat biologický certifikát a navázat konečně nějakou známost. V záplavě polí posetých řepkou si totiž mladý farmář připadá poněkud osamělý a pravda, moc přátel v okolí také nemá. Co když ale bere hledání za špatných konec a jeho štěstí leží někde jinde? (Mezipatra)

(více)

Recenze (4)

petrsv 

všechny recenze uživatele

Možná trochu ujetý, ale vtipný. Nakonec, lze si z toho odnést poznatek, že technologie sice vládnou světu vč. seznamování, ale nemusí tomu tak být vždy. ()

easaque 

všechny recenze uživatele

-3* farmářský gay kraťas s docela originálním pojetí i stylem. Nic světoborného, ale koukalo se na to dobře a za to si mé tři hvězdičky zaslouží. [ PŘÍBĚH: 1 /// SMYSL: 0 /// ATMOSFÉRA: 2 /// TEMPO: 1 /// ORIGINALITA: 2 /// NÁLADA: 1 /// ART: 0 /// STYL: 2 /// CASTING: 2 (3*MAX) ] ()

jiri.twist 

všechny recenze uživatele

Francouzská prasátka, francouzská řepka, francouzský venkov, francouzský gay, kterému již tak baculatou tvář tvůrci roztáhli do stran tím, že mu nechali rozšiřující vousy i po tvářích. Člověk by řekl, nic moc. Přesto na mě dýchla neobvyklá JINAKOST a naprostá ORIGINALITA zpracování a právě to mě udrželo v pozornosti při sledování tohoto kraťasu až do konce. To je právě to, co dokáže film odlišit od množiny obvyklosti, i když příběh je do jisté míry jen tuctový. A monvi-mu díky za titulky, krátkým filmům se věnuje jen hrstka překladatelů ... 66810 ()

Akaja 

všechny recenze uživatele

Vyjimecny snimek, ktery pro me jednoznacne vynika v zaplave kratkych filmu. Uzasna atmosfera, vtipna grafika a hlavne sympaticky osamely farmar Mila, ktery by mimo certifikat bio taky rad trosku te lasky. ()

Reklama

Reklama