Reklama

Reklama

Žně lásky

(festivalový název)
  • Francie La Traction des pôles (více)
Krátkometrážní
Francie, 2019, 24 min

Obsahy(1)

Mickaëlův život se aktuálně točí kolem několika tužeb: najít ztraceného vepře, získat biologický certifikát a navázat konečně nějakou známost. V záplavě polí posetých řepkou si totiž mladý farmář připadá poněkud osamělý a pravda, moc přátel v okolí také nemá. Co když ale bere hledání za špatných konec a jeho štěstí leží někde jinde? (Mezipatra)

(více)

Recenze (4)

jiri.twist 

všechny recenze uživatele

Francouzská prasátka, francouzská řepka, francouzský venkov, francouzský gay, kterému již tak baculatou tvář tvůrci roztáhli do stran tím, že mu nechali rozšiřující vousy i po tvářích. Člověk by řekl, nic moc. Přesto na mě dýchla neobvyklá JINAKOST a naprostá ORIGINALITA zpracování a právě to mě udrželo v pozornosti při sledování tohoto kraťasu až do konce. To je právě to, co dokáže film odlišit od množiny obvyklosti, i když příběh je do jisté míry jen tuctový. A monvi-mu díky za titulky, krátkým filmům se věnuje jen hrstka překladatelů ... 66810 ()

petrsv 

všechny recenze uživatele

Možná trochu ujetý, ale vtipný. Nakonec, lze si z toho odnést poznatek, že technologie sice vládnou světu vč. seznamování, ale nemusí tomu tak být vždy. ()

Reklama

easaque 

všechny recenze uživatele

-3* farmářský gay kraťas s docela originálním pojetí i stylem. Nic světoborného, ale koukalo se na to dobře a za to si mé tři hvězdičky zaslouží. [ PŘÍBĚH: 1 /// SMYSL: 0 /// ATMOSFÉRA: 2 /// TEMPO: 1 /// ORIGINALITA: 2 /// NÁLADA: 1 /// ART: 0 /// STYL: 2 /// CASTING: 2 (3*MAX) ] ()

Akaja 

všechny recenze uživatele

Vyjimecny snimek, ktery pro me jednoznacne vynika v zaplave kratkych filmu. Uzasna atmosfera, vtipna grafika a hlavne sympaticky osamely farmar Mila, ktery by mimo certifikat bio taky rad trosku te lasky. ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama