Reklama

Reklama

Volha

(TV film)
  • Německo Im Reich der Wolga (více)
Německo, 2019, 2x43 min (Alternativní 2x52 min)

Režie:

Henry Mix

Kamera:

Boas Schwarz

Hrají:

Wladimir Kaminer (vypravěč)
(další profese)

Obsahy(1)

Cesta filmařů po ruském klenotu, 3500 km dlouhém toku... Daleko na mrazivém severu Ruska pramení mohutná řeka Volha a svou náruč rozevírá doširoka lidem i přírodě. Přes tři a půl tisíce kilometrů se vine jako životodárná tepna ze srdce Ruska až do střední Asie. Na své cestě ze severu na jih se mění v největší evropskou řeku, než nakonec vytvoří velkolepou deltu napájející Kaspické moře. (Česká televize)

(více)

Recenze (5)

ghatos 

všechny recenze uživatele

1. díl - zrod řeky: vysvětlení mohutnosti největšího evropského toku + zvířátka kam se podíváš. 75%. 2. díl - řeka se mění v moře: velmi jímavé a krásné. 79%. Celkově: 78%. ()

Sa.sa 

všechny recenze uživatele

Úžasný 2 dílný seriál o největší evropské řece Volze... Jedno se musí nechat, Němci natáčejí poslední dobou fakt super dokumenty o Rusku... Kdo by to jen řekl :))) 1 díl: Zrození řeky... ; 2 díl: Řeka se mění v moře... ()

Reklama

jungewolf 

všechny recenze uživatele

1.díl : šmejdící "bezďák" vychuchol povolžský, drbající se divočáci, vydřata hrající si se žábou, mládě puštíka atd. atd.  * 2.díl : drop stepní, hašteřící se špačci, brouk střevlík, co zahnal ještěrku - agamu, hrající si liščata - korsakové atd atd. Lepší než mnohé rádoby komedie produkované TV Nova a TV Prima ...  :-) . Jasně 4 - 4,5 * a 85 % . ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Dĺžka rieky 3530 km je dostatočná na to, aby poskytla nepreberné množstvo nádhernej fauny aj flóry, krásnych ostrovčekov, ale aj dedín a miest. Naozaj pekný dokument, ktorý opäť potvrdzuje, že Zem je krásna v každom kúte. ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Shlédl jsem druhý díl na České televizi a sehnal si i dil prvni. Hodně se věnuje místní fauně a jsou zde dech beroucí záběry na ruské pustiny. Je to úlevný pohled , když u řeky není beton s nekonečnými zástupy aut, jejichž benzín a nafta živí hlavně arabský svět, i když tedy ten ruský také. ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama