Reklama

Reklama

Vánoční galakoncert Lucie Bílé

(koncert)

Obsahy(1)

Dvacetinásobná česká slavice Lucie Bílá tradičně končí kalendářní roky vánočními galakoncerty. Letošní svátky oslavuje nejúspěšnější česká zpěvačka desátého prosince koncertem v největší české multifunkční hale – pražské O2 areně. Po celoročním koncertování a účinkování v muzikálech se Lucie Bílá na Vánočním galakoncertu 2019 představuje ve své jemnější podobě ve vánočním čase, který vybízí k rozjímání a zklidnění. „Miluji vůni Vánoc, jejich laskavost a něhu, kterou vzbuzuje v lidech a jejich kouzlo, které bych letos chtěla přinést do O2 areny. Vánoční galakoncert, který s mým týmem chystáme, bude láskyplným pohlazením nejen pro lidi, kteří za námi přijdou, ale i pro mě. Kdybych mohla, zpívám vánoční repertoár po celý rok,“ říká s úsměvem Lucie Bílá. Intimnější vánoční repertoár nechává i tak naplno vyniknout její široký hlasový rejstřík a nezaměnitelný projev. O hudební doprovod se tradičně postará kapela Petra Maláska, Pražský studiový symfonický orchestr pod vedením Miriam Němcové a Bílý sbor. Jako host vystoupí Jan Toužimský a slavnostním slovem koncert uvede římskokatolický kněz Zbigniew Czendlik. (Česká televize)

(více)

Recenze (5)

TroiMae 

všechny recenze uživatele

Výprava (včetně Lucie Bílé) úchvatná, nechybí holografické projekce, Bílá samozřejmě zpívat umí, Jana Toužimského bych oželel, texty mi ale přijdou mdlé a neoslovují mě. Peak experience je ale encore Vyznanie. ()

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Dobrý standard. 1) Vánoční, církevní a další přejaté skladby dávají nostalgicky vzpomenout na autorský tandem Soukup - Osvaldová, který se zasloužil o největší hity Lucie Bílé. Kde ty dávné sněhy jsou..._____ 2) Koncert byl profesionální, ale bez jiskry. Druhá polovina se zlepšila - zazněly mj. Most přes minulost nebo podmanivé Slyšte, co vám říkám._____ 3) Nelíbila se mi podbízivá doslovnost a převzaté písně. Ale pořád tu je krásný hlas, krásná Bílá, parádní šaty a výborná dramaturgie. ()

zdeny99 

všechny recenze uživatele

Známé, méně známé i neznámé moderní vánoční písničky v podání Lucie Bílé před vyprodanou O2 arénou. Zpívat umí, to se nemusí rozepisovat. Vánoční koncert je něco jiného než běžný koncert, takový ten experiment. Proto bylo i netypické v něm vidět Honzu Toužimského, ačkoliv zpíval jen jednou. Nevím jak vám, ale mě přišel děsně vyžranej. Zato Bílé to slušelo. [3. hodnocení, 1. komentář, -%] ()

Linzi 

všechny recenze uživatele

Lucii Bílou jsem živě viděl již dvakrát v životě, ale Bílé Vánoce ještě musím někdy vidět také! Doma mám obě její vánoční alba a Vánoce bez jejích písní, si už snad ani nedokážu představit! ;-) ()

Sa.sa

všechny recenze uživatele

Lucie Bílá je královna České hudby! Má nádherný hlas, výstup i postavu... Je to prostě Karel Gott v sukni... 🥰🥰🥰 ()

Reklama

Reklama