Reklama

Reklama

Od koťátek pracky pryč! Hon na internetového zabijáka

(seriál)
  • Velká Británie Don't F**k with Cats: Hunting an Internet Killer
Velká Británie, 2019, 3 h 7 min (Minutáž: 57–66 min)

Režie:

Mark Lewis

Scénář:

Mark Lewis

Hudba:

Andrew Skeet

Hrají:

Justin Trudeau (a.z.), Luka Magnotta (a.z.)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(3)

Obsahy(1)

Hrozivá videa vyšinutého zločince donutí skupinku amatérských internetových detektivů pustit se do riskantního pronásledování, které je vtáhne do temného podsvětí. (Netflix)

Recenze (102)

klukluka 

všechny recenze uživatele

Jeden blázen udělá naprosto cokoliv, aby na sebe upozornil a tisíce bláznů stráví v součtu statisíce hodin tím, že po něm pasou. Co mě na tom zaujalo, je zjištění, že znát něčí jméno a tvář, ještě nutně neznamená, že se takovýho člověka podaří dohledat. Zvlášť pokud se vám v kapse nepovaluje policejní průkaz. ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Tenhle dokumentární (mini)seriál byl pro mě celkem překvapením. Samozřejmě, že se z toho dalo vytěžit daleko víc ale i tak je to čtyř hvězdičková záležitost. Škoda jen, že režisér neměl koule na to aby i divákovi ukázal ten explicitní materiál. Na druhou stranu se to ale dá pochopit, protože takhle je to koukatelný i pro méně otrlé diváky. ()

Reklama

Skeksis 

všechny recenze uživatele

Toľko internetových fanatikov, a iba jednému napadlo (aj to neskoro), že fotky na instagrame sú editované. Keď je jeden deň niekto pred Eiffelovkou, druhý v Rusku, tretí na pláži, navyše s amatérskym editoringom, tak mi hneď trklo... Luka Magnotta - na prvý pohľad psychopat. Nechápem, prečo všetci hovorili, že vyzeral útlo, nevinne a bezbranne a bla bla bla. A že tak vrah nevyzerá - to povedala aj kanadská šéfka oddelenia vrážd. A ako vyzerajú vrahovia?! Pre mňa psychopat na prvý pohľad a zavrela by som ho už iba preto, ako vyzerá. Kanadská polícia rovnako nahovno ako francúzska - vraj poslali na letisko, keď mal priletieť z Kanady do Paríža 40. policajtov, a oni ho pokojne nechali odísť. Identifikovali ho, sledovali, a aj tak im zdrhol. Kde boli tí policajti? By som spravila odchyt už na letisku v Kanade! A tú jeho máti by som najradšej vyťahala za tie tri peroxidové vlasy. Tá vyzerá tiež mimo reality. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

to co se z počátku jeví jako sice záslužné,nicméně nepříliš záživné pátrání pár internetových nerdů po magorovi co zabijí kočky,se postupem času trasnformuje v hutné a silně atmosferické pátrání po vrahovi.O tomhle případu jsem nic nevěděl a tak pro mě byl celkový vývoj hodně překvapivý a to včetně závěrečného rozuzlení.Název tu dost klame tělem,ale Netflix tohle umí...80% ()

Hamaradža 

všechny recenze uživatele

3,5* Nesmierne zaujímavý a pútavý príbeh, jasné. Magnotta je fascinujúci a špecifický prípad psychopata. Miniséria o ňom a jeho vražde je samozrejme natočená podľa klasického netflix patternu, robiacemu z kriminálnych prípadov ľahkú konzumnú zábavu. (Trochu zmätený som bol z protagonistkinej posadnutosti mačkami, pokiaľ nie je vegánka, čo predpokladám že nie je, tak sa rovnakému násiliu na zvieratách sama pričiňuje. Ale kravičky sú niečo iné ako mačičky, však? :) Stopáž je trochu prepálená, no ešte v akceptovateľných medziach. Nemám problém priznať, že ma séria celkom strhla a držala celé tri hodiny v napätí. Azda by som dal aj štvrtú hviezdu, ALE: Čo ten koniec? To majú producenti v netflixe naozaj nulovú sebareflexiu? Hyenizovať na vrahoch a ich obetiach, na ľudských tragédiach, bulvárne z nich robiť večernú zábavu pre jednoduchého diváka a nakoniec mu drzo povedať do očí: Chyba je na tvojej strane, že to sleduješ? Si spolupáchateľ vraždy? Trapas. ()

Galerie (3)

Zajímavosti (2)

  • Luka je na fotce s přáním své matce podepsán jako Eric. Je to proto, že se narodil jako Eric Clinton Kirk Newman. V roce 2006 si však změnil jméno na Luka Magnotta. (Muffino)

Reklama

Reklama