Reklama

Reklama

V karavanu po Slovensku

(seriál)
Česko, 2020, 2 h 36 min (Minutáž: 26 min)

Epizody(6)

Obsahy(1)

Dalibor Gondík s „domkem na kolech“ vyráží objevovat krásy země našich sousedů. Šestidílný cyklus přináší praktický návod, jak trávit dovolenou v obytném voze, na co se připravit, čemu se vyvarovat, co zařídit. A především objevuje nová místa a města, atrakce nebo kempy vhodné pro karavanisty. (Česká televize)

Recenze uživatele mira007 k tomuto seriálu (5)

V karavanu po Slovensku (2020) 

Dalibor Gondík nasedl do hezkého karavanu, vzal sebou štáb s kamerou a dronem a vyrazil udělat cestopis na Slovensko. Potud je to velmi sympatický počin, který sráží český nešvar nacpat tam inscenované hrané rádobyvtipné scénky s místními. Záběry z dronu fajn, ale pokud člověk potká dokumenty jako Rusko z výšky, nebo Maroko z výšky, tak je to přeci jen jiná liga. A pokud někomu vadí product placement tak taky vykvete. Pro mne v rámci žánru neškodná oddechovka. ()

Epizoda 1 (2020) (E01) 

Dalibor Gondík si půjčil pěkný karavan a vyrazil s kamerou na Slovensko a začal na Žitném ostrově - hezky nasnímané záběry, popovídání s domorodci v mírně hraných scénkách ( hraničně snesitelné ) a je to taková příjemná pohodička na relaxaci. Ovšem měl jsem chuť dát odpad, když pan moderátor dorazil do Čičman, které jsou známé ornamentální výzdobou krojů a hlavně svých domů - různé znaky v řádkách přes celé stěny domů a pak nastoupil Gondík a jako že si to vyzkouší namaloval přes tři řádky nějakej nesmyslnej budhistickej blábol, který tam pasoval jak pěst na oko. Doufám, že to pak přemalovali nebo tu budku ( naštěstí místní byli soudní a nepustili ho k opravdovému domu, ale nějaké budce ) strhli ... PS: Manínská soutěska byla pro mne neznámá, takže za mé obohacení tři hvězdy. ()

Epizoda 2 (2020) (E02) 

jééé Těrchová, tam jsem byl se školou. ()

Epizoda 4 (2020) (E04) 

Za mne zatím nejlepší díl, Gondík omezil hravé bodré scénky na minimum , záběry a info o Štrbském plese poučné, akce tatranský nosič zajímavá a i ty ručně šité pohorky zaujaly. ()

Epizoda 5 (2020) (E05) 

Gondíkova objevná informace, že plynová lahev se nemusí vyměnit, ale dá se doplnit, byla odzbrojující. Já nemám nic proti product placementu, ale nacpat něco tak hloupě hloupého do přírodopisu mi přijde dělat z diváků retardy prvního stupně. Jinak Košice, Havaj a Andy Warhol fajn za jednu hvězdu. ()

Reklama

Reklama