Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Film je natočen podle známého twitteru se 148 tweety, ve kterém se servírka Zola (Taylour Paige) setká s prostitutkou jménem Stefani (Riley Keough), která Zole nabídne život plný dobrodružství a peněz. Druhý den pozve Stefani Zolu na výlet, kde je cílem vydělat co nejvíce peněz tancem ve floridských striptýzových klubech. Zola souhlasí a najednou je uvězněna v nejbláznivějším a nejneočekávanějším výletu svého života. (Streeper)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (5)

Tranda 

všechny recenze uživatele

Příběh: 3/10; Drama: 2/10; Napětí: 4/10; Hudba: 6/10; Vizuál: 5/10; Atmosféra: 5/10; Zábavnost: 2/10; Herci: 6/10. 3/10 ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Zpusob vypraveni je neobvykly, az chaoticky. Humor trochu neotesany. Spis nez dobrodruzstvi zazivaji ucastnici "zabavu". Pro divaky hako ja az desivou. Prekrocilo to caru mezi komedii a dramatem. ()

Reklama

Mackoun 

všechny recenze uživatele

Ve výsledku fajn jízda - místy trochu chaotický formát, ne všechny linie dotažené do konce, ale asi to má co dělat s motivem, na kterém je celý snímek postaven. Být to pojato lehce ucelenější formou, určitě by si to získalo víc diváků. O nudu rozhodně nejedná… bitch. ()

somnar 

všechny recenze uživatele

Jedno twitterové vlákno přetavené do sebeironické moderní pohádky, v níž se sexualita specificky jižanským způsobem mísí s okázalou bohabojností, a která tepe v rytmu notifikací a zvuků aplikací. Samozřejmě, že jsem si chvílemi říkal, co by s tím udělali Soderbergh nebo Korine, nakonec ale není ani moc času pátrat po tom, co by kdyby. Po Barb a Star další letošní trefa z Floridy. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama