foto

Jason Mitchell

  • nar. 1987
    Würzburg, Bayern, Západní Německo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Mustang
Superfly
Tyrel
2017 Detroit
Kong: Ostrov lebek
Mudbound
2016 Barry
Vincent-N-Roxxy
2015 Straight Outta Compton
2013 Zlomené město
2012 Dračí oči
Kontraband
2011 Texaský kat

TV seriály

2018 The Chi (TV seriál)
Penetrate a Fraud (E06)
Today was a Good Day (E05)
Quaking Grass (E04)
další epizody (6)
Philip K. Dick's Electric Dreams (TV seriál)
Kill All Others (E07)
2015 Closer: Nové případy (TV seriál)
Práskač (S04E05)

TV pořady

2013 Ok! TV (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace