foto

Jason Mitchell

  • nar. 1987
    Würzburg, Bayern, Západní Německo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Tyrel
2017 Detroit
Kong: Ostrov lebek
Mudbound
2016 Barry
Vincent-N-Roxxy
2015 Straight Outta Compton
2013 Zlomené město
2012 Dračí oči
Kontraband
2011 Texaský kat

TV seriály

2018 The Chi (TV seriál)
Pilot (E01)
Philip K. Dick's Electric Dreams (TV seriál)
Kill All Others (E07)
2015 Closer: Nové případy (TV seriál)
Práskač (S04E05)

TV pořady

2013 Ok! TV (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace