Reklama

Reklama

Mucho Mucho Amor: Legendární Walter Mercado

  • USA Mucho Mucho Amor: The Legend of Walter Mercado
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Legendární astrolog Walter Mercado byl okouzlující a měl laskavé srdce. Na vrcholu slávy ale najednou zmizel ze světa. V tomhle dokumentu zjistíte, jak k tomu došlo. (Netflix)

Recenze (5)

Marigold 

všechny recenze uživatele

Haha, Netflix našel dalšího Joe Exotica... nuuudaaaa... říkal jsem si asi 20 minut a pak už jen konsternovaně sledoval, jak mě tahle asexuální bytost z planety Láska vtahuje do svého světa naprostého dobra a hřejivosti. Nakonec se z toho vyklubal fascinující portrét televizní osobnosti, která v sobě obsahuje to nejkrásnější z kultických vůdců, jen zcela zbavené nánosů sexuality a mocenských her. Je to natočené s citem (až na příšernou animaci) a vlastně naprosto feelgood / dojemné. ()

Maura 

všechny recenze uživatele

Netflix siaha po námete, ktorý nemožno nechať bez povšimnutia. Walter Mercado je zjav, ktorý v našich zemepisných šírkach nemá obdobu a ja váham, či je to dobre. Koho by nefascinoval príbeh o tom, ako si androgýnny astrológ s bizarným módnym vkusom získa srdce bigotnej a homofóbnej komunity Latinoameričanov? ()

Dzony

všechny recenze uživatele

Tuhle, pro mě, úchylnou bizarnost jsem vydržel sledovat tak 20 minut. Hodnotit tedy nebudu a hlavně nejsem tzv. "cílovka". Mercado, si myslím, je dobrý námět pro diplomovou práci na psychologa. Asi se na tomto nebohém človíčku přiživilo hodně lidí a někdo i pořádně napakoval. A ten jeho asistent...pravá i levá ruka :-) - to mě dostalo. ()

Reklama

Reklama