Reklama

Reklama

Willyho kouzelný svět

  • Česko Lunapark hrůzy (více)
Trailer 2

Bezejmenný tulák přijme pozici uklízeče v uzavřeném zábavním parku. Všední práce se ale brzy změní v boj o holý život, když místní mechaničtí roboti ožijí a začnou lačnit po krvi. Přežít může jen jedna strana... (TV Prima)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (218)

haluska11 

všechny recenze uživatele

Nádherně bizarní film s cíleně trashy estetikou. Nicolas Cage se dostane do zapadákova, kde obětují cizince duchům vrahů. Jeho role v tomto filmu? 1. prohodí jen jediné slovko; 2. stráví Five Nights at Freddy's jako paňmáma uklízečka; 3. je neskutečně badass; 4. postupně slupne pakl energeťáků (= picí hra pro otrlé); 5. má narozeniny. Upozornění: ten otravnej narozeninovej šlágr vám z hlavy jen tak nezmizí. ()

Eliott 

všechny recenze uživatele

Nicolas Cage bere svojí práci doopravdy vážně! Od samého začátku tohle celé působí neuvěřitelně béčkově, ale já se tedy bavil. Do detailu promyšlená komedie a skvělá podívaná. Vážně mne dostával náš mlčenlivý, leč drsný ,,ombre", měnící si trička a dodržujíce na minutu přestávkovou dobu. Jistěže, tohle není film pro každého. Já v tom však lepších 50% vidím. ()

Reklama

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Nicolasa často vídam v hororoch, ale len niektoré stali za povšimnutie. Toto sa niekomu môže páčiť, ale väčšinou asi nie i keď ide rozhodne o zaujímavý počin. Hlavne fanatici do bláznovstiev, by nemali tento film obísť. Chválim, že Nicolas je ako drsný Harry. Len bez slov, tentokrát si celkom vystačí len s mimikou tvare. Pristane mu to, ako i teenagerom čí hračkám životnej veľkosti. Lenže čakal som splatter, ktorý neprišiel. Čakal som i viac akcie. Nebavilo ma sa stále pozerať na Nicka, ktorý alebo upratuje alebo trhá hlavy hráčkam, ktoré toho veľa neukázali. Zato môže chabý scenár, ktorý je celý zostavený z klišé a fádnosti. Škoda, že to nezobral do ruky schopnejší režisér, mohlo to dopadnúť oveľa lepšie. Takto len silné 3*. ()

Sabrewulf odpad!

všechny recenze uživatele

Když jsem kdysi viděl na půl oka trailer, říkal jsem si, že nejspíš půjde o nějakou blbinku v podobě nepovedené černé komedie o oživlých, vraždících plyšácích. Teď už vím, že tahle varianta by byla ještě zlatá. Úplně mě polil horký pot, když jsem během sledování filmu zjistil, že nejde o žádnou hororovou komedii, nýbrž o naprosto VÁŽNĚ zamýšlený horor. Proboha, proč?!!! Tak buď mám oživlé roboty a protože to dělám vážně, tak jim dám hrůzu nahánějící zjev, nebo mám infantilní postavičky a udělám to vtipně, ale mixnout to tímhle zvráceným způsobem - infantilní postavičky podané vážně? To možná funguje v té hře, kterou se tvůrci inspirovali, ale ve filmu vůbec. Nejhorší na tom všem je to, že i formou jde o totálně neumětelský brak, který by nefungoval ani jako fan film na youtube. Co ty režijní postupy jak pro děti předškolního věku? Záběr na napřáhnutou zbraň a poté následuje záběr na narozeninový dort, na který stříkne krev? Za to by mi bylo trapně už před 20ti lety, natož teď. Nicholas Cage hledá své dno a brzy se dostane do fáze, kdy bude v nějakém supermarketu tajtrlíkovat v kostýmu slepice. Fakt bude lepší radši ukončit kariéru, než se takhle protivit lidem. ()

hous.enka 

všechny recenze uživatele

Jako jo, béčkový (i céčkový a když to klapne, tak klidné i éčkový) horory mám ráda. I Nicolase Cage mám svým způsobem, ehm... No já vlastně nevím. Loutky byly výborně pojaté, o tom žádná, ale Cage mě svým pitím energiťáků zneklidňoval. Proč je pil? Proč tam uklízel jak pitomej? Proč si účty nevyřídil se všema najednou? Možná na Willy's Wonderland časem mrknu znovu a zjistím odpovědi na své otázky... Zatím to zůstává tak na půl cesty a já se filmům s Cagem spíš budu dál vyhýbat. ()

Galerie (44)

Zajímavosti (11)

  • Poté, co postava Nicolase Cage naskládá plechovky do ledničky, jde umýt troubu. Když ji následně otevře, má zalepené zranění na levé tváři (i když k tomuto zranění přijde až později). V dalším záběru při umývání nádobí však na tváři nic nemá. (CjKukis)
  • Název filmu se změnil z „Wally's Wonderland“ na Willy's Wonderland. (LUKICKK)
  • Livina věta: „He's not trapped in there with them. They're trapped in here with him,“ je odkazem na postavu Rorschacha v limitované komiksové sérii / grafickém románu „Watchmen“, který byl adaptován i ve filmu Strážci - Watchmen (2009). (LUKICKK)

Reklama

Reklama