Reklama

Reklama

Albatros

  • Francie Albatros (více)
Trailer

Život velitele brigády se obrátí vzhůru nohama poté, co nešťastnou náhodou zabije farmáře, kterému se snaží zabránit v sebevraždě. (HBO Max)

Recenze (4)

Johnny.ARN odpad!

všechny recenze uživatele

Pol filmu sledujeme každodennosť jedného nepodstatného policajta a jeho oddelenia, aby sme po jednej udalosti druhu polku strávili sledovaním toho istého cajta, ako sa bezcielne plavý niekde po mori. Rozpad kariery a osobnosti mi bol úplne u piči. Vám už fakt musí jebať. ODPAD! ()

kolemjdouc 

všechny recenze uživatele

Slabší krimi drama se sociálním podtextem.Ve finále chce scénář ukázat ,jak drží Unie lidi, co mají chuť pracovat na vlastní obživě ,řádně pod krkem.Vlastní vláda pro ně nedělá nic a nechá rozhodovat bílé límečky v Bruseli......Nesmyslná nařízení .Tady třeba šlo o metry čtvereční na krávu..Diví se někdo, že tomu farmáři přeplo? A akce policajta byla jen důsledek vypjaté situace. ()

DAPDO 

všechny recenze uživatele

Do půlky filmu je to taková francouzská Modrava. Šéf místních četníků se svými parťáky řeší skok ze skály muže na dovolené, že mladistvý kluk jezdí na motorce bez helmy, nebo že dívku kromě břicha bolí kvůli tátovi i pipinka. Skoro v polovině dojde k záchytnýmu bodu, kdy chce hlavní hrdina zabránit sebevraždě jednoho sedláka, ale místo toho ho postřelí a muž na následky vykrvácení zemře. Konečně se bude něco dít, říkal jsem si. Ale hlavní hrdina, který má deprese, vezme loď a jde plout na moře. A za tónů komorní hudby pluje, pluje a pluje, až se ty deprese leknou a zmizí a muž se vrací domů ke své rodině. ()

NikiVai 

všechny recenze uživatele

Co je vteřina v našem životě? Zrníčko písku v poušti. Nepatrný okamžik, který ani nepostřehneme. A pak přijde osudová vteřina. Rychlé rozhodnutí v tom nejlepším úmyslu. Ale i takové rozhodnutí dokáže napáchat škody. A vyrovnat se s následky je těžké, přetěžké. Moc hezký film, fakt jsem si ho užila a to moc francouzskou kinematografii nemusím. ()

Reklama

Reklama