Reklama

Reklama

Nv gui qiao

Horor / Mysteriózní / Thriller
Tchaj-wan, 2020, 88 min

VOD (1)

Obsahy(1)

Studenti univerzity, kteří plánují test statečnosti pro své spolužačky, si vyberou univerzitní most, o kterém se říká, že je pronásleduje pomstychtivý duch ženy. (JasonCZ)

Recenze (4)

Daiker 

všechny recenze uživatele

Nuda..... Podprůměrná Tchaj-wanská duchařina... Není to moc strašidelné, bez atmosféry.... Jsou tam jakože lekačky, ale ti co mají už nasledováno pár Tchaj-wanských hororů, tak se spíš u toho budou nudit.... Takový odvar... ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Taková klasika. Strašidelný most a partička studentů, která ignoruje poučky typu "neopakuj před zrcadlem Candyman" a tak je celkem záhy začne nahánět vytočené strašidlo. Čekal jsem to tedy mnohem horší. Začátek, který se nesl v duchu jakéhosi polovičního FF mě skoro donutil to vypnout, ale jakmile se film přepnul do koukatelného formátu, bylo se na co dívat. Sem tam slušná atmosféra, trocha napětí a ani duchařské rejdění mě nijak neuráželo. Jasně, je to prefabrikát a zdejší bubáčice se zase moc neliší od svých kontinentálních sester, ale tak s tím už musí člověk počítat. Jen ten casting úplně nevyšel. Zejména hejno ječících slepic mě střídavě rozesmívalo a štvalo. Nicméně v tom hraje roli i moje rezervovanost vůči asijskému hereckému projevu. Každopádně nic jsem nečekal a něco dostal, takže jsem relativně spokojen. 60% ()

Reklama

xxmurphyxx 

všechny recenze uživatele

Slabučké. Miestami to síce atmosféru má aj nejaký ten fajn nápad, ale celkovo ta báchorka ani jej prevedenie nemá čo ponúknuť. Aspoň nie človeku, čo ma napozerané stovky, tisícky filmov. Ale pre niekoho iného a menej náročného môže byť fajn. Nie je tu nič, čo by človeka vyslovene sralo, postavy sa dajú aj ich chovanie, len je to celé jednoducho priemerné. ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Libozvučná tchajwanská čínština byla asi tím jediným důvodem, proč jsem film dokoukal do konce, ačkoliv mi už po pár minutách bylo jasné, že tenhle pseudohorror pro mládež mě bavit nebude. Nudné polo FFko s nudným dějem a nudnými postavami. A jelikož videa na výšku točí blbci, je film vlastně hlavně o blbcích. O blbcích, kteří streamují svá na výšku natočená blbská duchařská videa, a kteří se tím dostanou do konfliktu s opravdovým duchem. Bez napětí, bez originality, bezduché. Takřka o ničem. ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama