Reklama

Reklama

Transformers: Války o Cybertron - Kapitola 1: Obležení

(série)
  • USA Chapter 1: Siege
Trailer

VOD (1)

Epizody(6)

Obsahy(1)

V tomhle příběhu z počátku světa Transformers devastují Autoboti a Deceptikoni v brutální občanské válce celou planetu a na obou stranách se rodí mocní a slavní vůdcové. (Netflix)

Recenze (5)

Shakers 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

1. séria - 90%. Transformery ma vždy bavili a teraz nehovorím o filme, ktorý vrátil plecháčom znova slávu, ale animákú s 80tých rokov. War for Cybertron ponuka rovnaký vzhľad robotov ako pôvodný animák a pre mňa aj menšiu nostalgiu, kde som si s chutov zaspomínal na staré časy a zároveň si užil tuto síce krátku, ale za to dosť dobrú prvú sériu. Postavy majú šmrnc, príbeh ma čím zaujať, akcia je dravá a nechýbajú jej nápady, animácia je návrat k starým časom len s lepšími efektami a karty do ďalšej série sú rozdané. ()

ondraondra 

všechny recenze uživatele

Není to špatný seriál, ale po pár dílech mi došlo, že je určen hlavně pro dlouholeté fanoušky osmdesátkových Transformerů. Což já nejsem. Je to prostě taková pocta původnímu animáku. Musím ale uznat, že se mi dost líbil ten původní design transformerů a taková ta pochmurná postapokalyptická atmosféra. Děj mě nějak moc neuchvátil a občas jsem se celkem nudil. Animace je dost dobrá. Další kapitoly ale pravděpodobně oželím. 6/10. ()

Aurus 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

8,5/10. První série je za mě výborná a povedená. První epizody byly výborné a poslední dvě byly skvělé. Příběh je perfektní, postavy jsou sympatické, hudba je výborná, akce tu je perfektní, animace je perfektní, lokace jsou zájímavé a kamera seriálu je super. Jsem zvědav na druhou sérii. ()

Hornet.CZ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

82% / Po delší době udělalo pro Transformers Hasbro správný krok, kterým zajistilo, že i fanoušci starých sérií mohou jásat, "War For Cybertron - Siege" je totiž velmi slušnou počáteční řadou pro WFC, jedinou věcí co zamrzí je velmi malý počet dílů na pohled první, na pohled druhý je problémem pro minimálně tuto řadu recyklace modelů hlavních postav, což se sice chápat dá ale není to nic extra, na druhou stranu je to mnohem více inovativní než v Transformers Prime, kde udělaly podle jednoho modelu celé stádo vojáků bez charakteru, posledními menšími mínusy jsou dabéři, kdy v roli Optimuse Prima neslyšíme vele-významného Petera Cullena a i u ostatních postav chybí jejich původní představitelé, Netflix zde šetřil a dabéři zde obsazení jsou v rámci Transformers mnohdy nováčky, nebo se podílely mnohdy jen na ne moc významných seriálech (hlavně Prime Wars Trilogy, Cyberverse či Rescue Bots). Avšak mohu pochválit mnohé ostatní, jako je hudba, CGI či děj, který překvapil mnoho lidí dobrým zpracováním a v menší míře i originalitou, mezi méně významné plusy patří i obsazení a dosazení nepříliš významných postav, které po G1 nikdy na obrazovky již nepodívaly (například. Reflector (Refraktor), Buzzsaw) nebo dokonce ty, které lidi znají jen z komiksů (například Impactor). Celkově mohu doporučit a již jsem zvědav na pokračování. ()

Reklama

Reklama