foto

Kaiser Johnson

  • nar. 25.2.1986 (31 let)
    Minneapolis, Minnesota, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Bigger Than the Beatles
2015 Little Boy

TV seriály

2017 Ospalá díra (TV seriál)
The People v. Ichabod Crane (S04E04)
Upíří deníky (TV seriál)
The Simple Intimacy of the Near Touch (S08E09)
2016 Upíří deníky (TV seriál)
Hello Brother (S08E01)
2015 So Awkward (TV seriál)
2013 Total White Guy Move (TV seriál)
2012 Broken at Love (TV seriál)
Youthful Daze (TV seriál)
2007 Greek (TV seriál)
1965 Tak jde čas (TV seriál)

TV pořady

2012 TMI Hollywood (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace