Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Na rajském pobřeží si dali dostaveníčko krásní nezadaní. Ale má to háček. Aby vyhráli úžasných 100 000 dolarů, budou se muset vzdát sexu. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (187)

Arsenal83 odpad!

všechny recenze uživatele

Z tej promiskuity už začína ľudstvu pekne zadrbávať a že toto niekto dokáže pozerať a ešte aj ohodnotiť pár hviezdami je na psychiatra. Ako jednoduchý musí byť človek, aby sledoval idiotov, ktorí nehovoria o ničom len o sexe? O tom, že dnes "sa s niekym vyspať je tak jednoduché ako prejsť prstom po mobile". No čo už netflix, nič svetaborné sa čakať nedalo. Iba šírenie tuposti a mnohí im vidím na to ochotne skáču. Reality show, v ktorej sa stretávajú plytké silikóny, plytké steroidy a plytké publikum. ()

claudel 

všechny recenze uživatele

SPOILER. Po úvodních patnácti minutách musí každý normální, průměrně inteligentní, o prudce inteligentních a vzdělaných intelektuálech nemluvě, úpět nad koncentrací lidské hlouposti, omezenosti a tuposti. Diváka má ovšem nalákat přehlídka namakaných mužských svalů, umělých rtů, naducaných plavek a rajcovních zadečků, nikoli jejich inteligence. Fajn, mě zaujal námět, protože považuji za hotová muka seskupit nadržené jedince a nedovolit jim ani francouzáka, natož pořádnou kuřbu nebo sex. Je to výplach mozku se vším všudy, ale když potřebujete úplně vypnout a zasmát se nad lidskou blbostí, je to slušná zábava. Chápu a souhlasím s eliminací těch nejhloupějších, nejnudnějších anebo nejzákeřnějších soutěžících, ale připadá mi nespravedlivé konečné rozdělení sumy rovným dílem. Ale jde pouze o úhel pohledu. Za mě je nejautentičtější Francesca, kterou spousta lidí nenávidí, nicméně ji jako jedinou považuji za skutečně nadrženou, která naplnila svá slova činy. Ostatní žvanili jak nevydrží ani jeden den bez sexu nebo masturbace a díky duševnímu prozření a vidině peněz to rovnou zvládli třicet dnů? Nevěřím. A pak nesmím opomenout Ježíše - nenašel, co hledal, místo aby se 30 dnů trápil, tak to zabalil. Příště prosím Latinos nebo frankofonní páry - ti skončí na nule po deseti dnech. P.S. Nemohu se zbavit pocitu, že se neodečetly tři tisíce dolarů za polibek Chloe a Bryce... ()

Reklama

Trevor 

všechny recenze uživatele

5 minút som bol ochotný venovať tomuto výmimočnému projektu streamovacej služby Netflix. Zoberte skupinu najväčších idiotov, zavrite ich spolu do miestnosti, domu či na ostrov a tomu najväčšiemu idiotovi z nich sľubte finančnú hotovosť a vytvoríte tak program pre intelektom podobne vyspelú časť populácie. Áno, nájdu sa ľudia ktorých baví sledovať tychto kreténov a dokážu sa na nich pobaviť k nim však rozhodne nepatrím. Pekné prostredie a kamera v úvode stáli za zmienku, v porovnaní s Big Brother či Mojsejovcami ktorí chceli byť v kóme (možno v dome, v kóme bolo skôr ich publikum) určite príjemnejšie. Keď však so suťažiacimi ma komunikovať hovoriaci kužeĺ to je väčší trash ako farmár či kadibudka v ktorej sa pred duelom jednotlivci vyplakali. Plus hlas ženskej ktorá zkazila dokument Absurd planet ako zlatý kliniec programu. Odpad! už tradične dávam iba ozajstným skvostom, toto je niečo čo sa stále vracia vo viacmenej rovnakej kvalite na úrovni 0%... ()

klukluka 

všechny recenze uživatele

První díl- *****- je to rajcovní, je to svým způsobem napínavý, je to čurina. Druhý díl- *****- i really like it! Třetí díl- *****- great fun! Čtvrtý díl- ****- maličko slabší, ale ty záběry z pláže, to není reality show, to je Spielberg! Pátý díl- ****- furt mě to bavî. Šestý díl- ****- vypadá to, že tam po sobě nechají sekeru. Sedmý díl- *****- Francesco, ty nám teda dáváš. Osmý díl- ***- paradoxně nejslabší, zbytečně to natahovali. Každopádně Francesca byla neskutečná, Harryho z ní asi jednou bude bolet hlava, ale věřím, že mu to za to stálo. Parádně postříhaný, nasnímaný, dobře nacastovaný (žádná filozofická fakulta, ale příjemní, sympatičtí, přirozeně inteligentní lidé), vyvolalo to ve mně silný emoce a to i díky tomu spravedlivýmu, dojemnýmu finále.//// Druhá sérka to u mě má taky za 4 pecky. Na třetí už by se mi teď hned okamžitě koukat nechtělo, ale i dvojka ve mně vyvolala spoustu příjemných emocí a ano- přinutila mě k zamyšlení nad sebou samým. ()

Zaitsev 

všechny recenze uživatele

Hvězdička za tu zábavu: jaké je číslo na 911? :) Neuveřitelně a dobře vybraný tým zdegenerovaných "hezkých" lidí ;) Já na to koukal vlastně hlavně ze zvědavosti (cywe to není blbej námět, říkám si) a trošku mě (i když jsem celou dobu věděl, že koukám na sračku) mrzelo, že si tvůrci nedali větší práci se zpětnou vazbou směrem k soutěžícím a p.o.l.o.p.a.t.i.c.k.y. jim vysvětlit, jak to vlastně v oblasti emocí tak nějak funguje. Mám trochu pocit, že se to štábu během natáčení vymklo a soutěžící byli téměř bez posunu, naštěstí většina cukroušů pochopila, že to jde zahrát s použitím účelovosti, takže to tvůrci museli uhrát na plichtu s debilním happy-endem. Odvysílat se to už ale muselo: pošli polonahé, dobře se opalující, anglicko mluvící bytosti na měsíc do luxusu a pak to dej do šuplíku, to nejde...no a pak vznikne tadle ztráta času #homeofficenightime...btw jestli takovejdlech lidí bude do budoucna většina, lidstvo skončí, zaručeně ;) ()

Zajímavosti (3)

  • Natáčení probíhalo v březnu 2019 v luxusním resortu Casa Tau v Mexiku. (SONY_)
  • Pro Harryho se jedná již o druhé vítězství v reality show. Poprvé vyhrál v australské soutěži Heartbreak Island roku 2018. (Kuzmik)

Reklama

Reklama