Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Na rajském pobřeží si dali dostaveníčko krásní nezadaní. Ale má to háček. Aby vyhráli úžasných 100 000 dolarů, budou se muset vzdát sexu. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (188)

Kelly2502 

všechny recenze uživatele

Reality show nemusím a nevyhľadávam a nebyť kamaráta, tak si ho ani nepozriem, ale popravde ma príjemne prekvapil. Áno, točí sa okolo skupinky mierne retardovaných ľudí závislých na sexe a pre výhru sa musia sexu vzdať, popis neklame. Čo som ale nečakal a čo by v ňom mohlo byť spomenuté tiež je, že cieľom je v prvom rade stať sa lepším človekom a naučiť sa naviazať hlbšie kontakty s jednotlivými súťažiacimi. To ma zase pri seriáli udržalo aj po prvej časti. Sledovať totižto ľudí chorobne vystrašených z akéhokoľvek záväzku, ľudí s vnútornym smútkom, ktorý v tento strach vyústil a ich následnú snahu prekonať tento strach formou rôznych cvičení bol vcelku potešujúci. Blbcami síce ostali aj naďalej, ale ich premena a znovunájdená schopnosť vážiť si samého seba je niečo čo som od takéhoto formátu nečakal. ()

MoiJe 

všechny recenze uživatele

Až sa hanbím priznať, že to pozerám. Občas mám chuť sledovať hlúpych ľudí v telke a títo sú na to priam dokonalí, majú extrémne vysoké sebavedomie a s vážnym výrazom jeden za druhým púšťajú hlášky ako "I drew a clock, cause I'm, like, a pretty intellectual thinker. I try to think about the future because... it's coming. Does a clock start with a 12 or a 1?". To by žiaden scenárista nevymyslel! ()

Reklama

Wade Wright

všechny recenze uživatele

Ty vole já se dívám na reality show :D. Normálně se stydím říct že mě to bavilo. Skupinka byla přesně tak akorát dutá (holka neví číslo na 911?RLY), moderátorka měla skvělej trefnej komentář ke všemu co se děje obohacenej o super boření 4 stěny... A jo celkově můžu říct že jsem se fakt bavil. Hodnotím to samozřejmě v rámci reality show a můžu říct že tohle je mi stoprocentně sympatičtější než nějaká výměna manželek. ()

jasanka 

všechny recenze uživatele

Kdyby mi někdo před týdnem řekl, že si tuhle show pustím a během pár dní zvládnu obě řady, tak se budu smát. Upřímně, po prvních deseti minutách jsem to chtěla vzdát, ale od druhé epizody jsem prostě musela pokračovat dál a dál. Neskutecně super blbustka na vypnutí mozku. Update po třetí řadě: pořád 4 hvězdičky, jakmile se do toho člověk dostane, tak prostě nejde přestat. Ctvrta rada: trochu klidnejsi rada (nebo uz jsem si za ty tri predchozi zvykla na mnohe), opet 4*, idealni oddychovka. Pata rada: 3*, uz se vsechny vzorce trochu moc opakuji, navic tu nebylo moc vyraznych postav. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Mladé žhavé maso, sexy volba šatníku, alkohol, luxusní sídlo, sexuální napětí, neustálé narážky. Ovšem zákaz jakéhokoliv erotického kontaktu. Pokud sexuchtiví soutěžící poruší některé z pravidel, strhnou se jim peníze z celkové výhry. Reality show povrchní, nicméně s nadhledem, reakce účinkujících přemrštěné až umělé, ale tvůrci do nich solidně a s chutí rýpou. Prostě výplach řídícího orgánu nervové soustavy se vším všudy. A celkově je to poměrně dobře vybalancované, takže zatímco takový Love Island nabízí vesměs jen zvedání činek, čtení „divokých“ textovek, šimrání se růžovým peříčkem nebo opalování odhalených zadků, tady mají soutěžící (a hlavně tvůrci hry) potenciál nabídnout něco jiného, kupříkladu vábivé vzrušení z porušování pravidel. Třeba v takové páté sérii potěší jistá Christine, která platí za jednu z nejpamátnějších „potvor“, respektive její dlouhé nohy, dokonale cílené narážky či provokativní pohyby směrem ke svému protějšku musí bavit. Navíc si Lana oba provokatéry, kterým jsou pravidla pro legraci, otestuje tím, že jim na jednu noc poskytne dráždivé soukromí... Kouzelně uhozené. ()

Zajímavosti (3)

  • Pro Harryho se jedná již o druhé vítězství v reality show. Poprvé vyhrál v australské soutěži Heartbreak Island roku 2018. (Kuzmik)
  • Natáčení probíhalo v březnu 2019 v luxusním resortu Casa Tau v Mexiku. (SONY_)

Reklama

Reklama