Reklama

Reklama

Kitty from Kansas City

všechny plakáty
Animovaný / Krátkometrážní
USA, 1931, 8 min

Recenze (6)

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Třetí ze Screen Songů (tento je z 31. 10. 1931) , ve kterých se poprvé v roce 1931 objevila budoucí slavná hvězda vlastního seriálu Betty Boop. Dokonce v předchozím kousku Betty Coed (taktéž s Rudy Valleém) poprvé zaznělo její jméno. A stejně jako v některých dalších kouscích tu vystupuje společně s Betty myš velice podobná Mickeyemu :) Tady to karaoke o Kitty z Kansas City se bohatě postará mimo jiné o to, abyste tuhle písničku už nikdy nedostali z hlavy… Na závěr se trochu vyděsíme varianty Betty v podobě s pár kily na víc, ale nebojte, rozhodně jí to nezůstane ;) ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Začiatky bývajú ťažké. Také ich mala aj najerotickejšia slečna v dejinách animovaného filmu, Betty Boop. Trvalo niekoľko rokov pokiaľ si vydobila miesto na výslní a stala sa jednou z najpopulárnejších postavičiek amerického režiséra Dave Fleischera. Zo začiatku sa objavovala len v nevýrazných, menších úlohách a ani jej vzhľad nebol ešte zďaleka tak atraktívny. Krátkometrážny film "Kitty from Kansas City" je v podstate len kreslenou karaoke verziou piesne, ktorú zaspieval, dnes už úplne zabudnutý, Rudy Vallee. * ()

nemorino 

všechny recenze uživatele

Pesnička "Kitty from Kansas Cit"y celkom na tú dobu dobrá no dej sa niekde stratil. A na začiatku to vyzeralo sľubne. Veľmi slabý animák. ()

Reklama

Reklama