Reklama

Reklama

Osel, milenec a já

  • Francie Antoinette dans les Cévennes (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Příběh ženy, která se téměř proti své vůli vydává na dobrodružnou cestu krásnou horskou krajinou, aby objevila samu sebe. Školní rok se chýlí ke konci a učitelka Antoinette se těší na letní prázdniny, které má strávit s tajným milencem Vladimírem, otcem jedné ze svých žaček. Vladimír však nečekaně zruší jejich plánovanou dovolenou a vydá se s rodinou na túru do národního parku Cévennes. Antoinetta se rozhodne jít v jejich stopách s neuvěřitelně tvrdohlavým oslem Patrikem. Romantická komedie s vynikající Laurou Calamy, která za svůj výkon získala Césara pro nejlepší herečku. (HBO Europe)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (9)

kocik1 

všechny recenze uživatele

Tak trošku trapné hlavně díky tomu, že Antoinette je mírně nablblá a já tak úplně nechápu. proč se svou hloupostí ještě chlubí ostatním, ale na druhou stranu tomu nechybí dobré řemeslo a svého spokojeného diváka si to určitě najde. Jinak pro mě nejlepší a nejdůvnitpnější postavou byl ten osel. :-)) 50% ()

Reklama

Marze 

všechny recenze uživatele

Remeslne perfektni, scenar je rizny. Je to komedislni drama a je v nem hodne humoru. Nejsou to zachvaty smichu, ale staly nenapadny usmev. Laure Calami podava perfektni vykon,ale osel ji herecky prebiji a maji mezi sebou vybornou chemii.Krasne vyhledy na prosluneny narodni park pusobi westernove. ()

kolemjdouc 

všechny recenze uživatele

jedna věc je nápad k napsání scénáře a druhá zpracování téhož.Ani jedno mě neoslovilo.Bavit mě to přestalo hned na začátku při scéně u stolu kdy Tonička sděluje svoje trable s milencem.Dala jsem tomu ještě půl hoďky šanci ale bohužel scény kolem zaseklého oslíka s neustálým zoufalým monologem ,s hlasem který mi tahal uši ....to už nešlo sledovat dál ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Druhý film režisérky Caroline Vignal po neuveriteľných dvadsiatich rokoch. Nenáročná romantická soft komédia, v ktorej jedna pani učiteľka sa snaží prísť na to, že kam smeruje jej milostný vzťah s milencom (otecko dievčatka z jej triedy). Medziľudským vzťahom je venovaný minimum pozornosti, jediný trochu „vážnejší“ dialóg je medzi učiteľkou (Anotinette) a manželkou jej milenca. Paradoxne, chémia medzi Anotinette a osľom Patrikom je oveľa lepší. Prechádzky / turistika v prírode sú tým plusom, ktoré držia film nad vodou (a samozrejme nature Laure Calamy). Osobné hodnotenie: 65% (**) ()

Galerie (27)

Související novinky

Ceny César za rok 2020 uděleny

Ceny César za rok 2020 uděleny

13.03.2021

Včera proběhl v pařížském koncertním sále Olympia 46. ročník předávání cen César, které jsou francouzským ekvivalentem amerických Oscarů. Ceremoniál se kvůli opatřením spojeným s pandemií odehrál bez… (více)

Reklama

Reklama