Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Krimi
  • Pohádka
  • Akční

Recenze (1 157)

plakát

Dívka v mlze (2017) 

Je to jako s dýcháním, dokonalá atmosféra, kvůli které se asi vyplatí film vidět. O čem je ale život, když JEN dýcháte. A váš život (nebo film) tak úplně nedává smysl. 50%

plakát

Michal David - žít tak, jak se má (2021) (TV film) 

Výborný mnohovrstevnatý dokument, který možná ani tak skvělý a vrstevnatý být neplánoval. Ať už vzniklo kouzlo nechtěného nebo to byl plán, ať Davida milujete nebo nesnášíte, je to docela zajímavá osobnost, jak v dobrém, tak špatném slova smyslu a to dokument vystihl dokonale....a já si tak říkám, že už jsem možná připravená na to poslechnout si ho jednou naživo.

plakát

Dáma ve zlatém (2015) 

Co se týče provedení, tak film je ryzí průměr, držící se křečovitě zavedených postupů a klišé. Nicméně, zejména díky častým a povedeným flashbackům připomene, že se nehajlovalo jenom v Německu a že každý stát i každá rodina má za sebou něco, za co by se měla stydět, dále že krást se nemá a když už se tak stalo, postavím se k tomu čelem a ukradené s omluvou vrátím. Helen Mirren výborná a k některým (i externím) recenzím: motivace hlavních hrdinů nemusela být ryzí. Bylo to jejich, tečka.

plakát

Jenny se vdává (2015) 

Film načesaný jako nevěsta, které se nepohne vlásek. V dnešní době už (snad) banální příběh, který není žádné drama., Mnohem zajímavější než ústřední zápletka je rozhodně sestra se suchým trávníkem. Marně přemýšlím, proč nedostala víc prostoru, mohl vzniknout zajímavý film.

plakát

Vražda - Série 3 (2012) (série) 

Třetí serie byla důmyslným zakončením marnosti boje proti Zločinu. Bravo.

plakát

Oběť (2022) 

Vícevrstevný příběh zaujal.

plakát

Stylová romance (2022) (TV film) 

Dokážete si někdo představit, že by Popelka měla 44-ku jako já? Do jejího střevíčku by se vešla absolutně každá noha a některá dokonce i 2x. Tak podobně romantický byl i tento příběh.

plakát

Vražda - Série 1 (2007) (série) 

Délka série mi vůbec nevadila. Vyšetřování den po dni bylo napínavé samo o sobě a připomínku bych měla akorát k samotnému vrahovi, který byl prostě poněkud větší blbec než jsme doufali.

plakát

Vražda - Série 2 (2009) (série) 

Oproti první sérii šlo o skluz směrem dolů. Zvlášť závěr mě tu dost zklamal, protože si myslím, že Lundová určitě neplánovala vyzkoušet si pocity sebevražedné atentátnice. Anebo jsem si aspoň myslela, že je chytřejší. :-)