Reklama

Reklama

Ďábelská past

(TV film)
  • USA Off the Grid (více)

Obsahy(1)

Sandra odjíždí se svým přítelem Brantem na pár dní do přírody. Brant, se kterým chodí tři měsíce, ji vezme do domku na samotě, kde vyrůstal. Sandra je překvapená, domek je opravdu uprostřed ničeho, nevede k němu žádná cesta, není zde žádný internet a ani signál. Nejbližším bodem je několik kilometrů vzdálená čerpací stanice, na které pracuje podivný muž. Brant učí Sandru, jak přežít v přírodě, ukazuje jí, jak se chytají ryby, sbírají plody a stráví spolu romantický večer. Večer Sandra zahlédne někoho za stromem a v noci uslyší uvnitř kroky, ale Brant tvrdí, že zde nikdo není. Když se venku líbají, tak jí zmizí batoh i boty. Brant tvrdí, že jí všechno vzali svišti. Sandra chce batoh najít a také zajet na čerpací stanici, ale Brant tvrdí, že si k ní do batohu dal klíče od auta, a tak zde musí zůstat. Stráví spolu pěkný večer, v noci však opět uvidí cizího muže a začne utíkat. Ráno se probudí s řetězem na noze, do domku přijde Brant se svým otcem Langleym. Brant unáší pro svého otce ženy, které mají nahradit jeho manželku – Brantovu matku, kterou Langley zavraždil... (TV Prima)

(více)

Recenze (5)

Little_Sawy 

všechny recenze uživatele

Dnes se mi nechce srát s komentovaním, takže vyprsknu jen že tohle byla kolosální sračka, kde hlavný hrdinka je blondská, a jěště k tomu tupá, že jede s borcem na chatu kterýho zná sotva tři měsíce. A to jí jěště, jako bonus bere kde vůbec není signál, a zná to tam jen on a jeho tatko. Buhví čo se vše může štát když je váš tatko slizkej zmrd který si bere pro sebe krásky svího syna. Totální telenovela u který je čas si schrupnout, protože napětí a akce jsou tam na bodu mrazu. Proč už netočej zbytečnější sračky? ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Párik chodí spolu už tri mesiace, ale ešte spolu nespali. Je to však prirodzené, veď majú obaja len skoro štyridsať rokov a ona je niečo ako derivát z Shakiry. Na výlete v horách sa už už chystajú na to vhupnúť, no ako sa chlapík pripravuje na sex parfumovaním sa dymom z ohniska, z lesa vybehne horolezec s puškou. A potom sa už deje všetko tak, ako nám to napísala TV Markíza vopred, čo je naozaj veľmi hodnotný prínos, keď do popisu deja napíšu celú základnú pointu vopred. Potom prichádza niečo ako uväznenie v dome a snaha utiecť a musím uznať, že napriek nie najlepšiemu scenáru a hercom, dejovo to zaujalo tak, že sa to dalo celkom pozerať. Teda v porovnaní s filmami podobného rangu. ()

Reklama

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Aj keď televízna kokotina, ale aspoň scenár to trošičku podržal a ukázal psychopata, ktorý bol síce vytretý jak podlaha, ale mal svoje zásady a držal sa ich. 1 z 5 ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Ukážka toho, keď Lifetime Movie Club sa spustí do natočenia filmu, v ktorom sa snaží presadzovať silnejšie prvky thrilleru. Koncepcia a ani vedenie príbehu nevedia prekvapiť a prezentujú celú radu jednoduchých a low quality riešení. Záver bez vypracovanejších momentov. P.S.: Brittany Underwood („zaujímavá zhoda“ s názvom filmu) je ale v dobrej forme. Osobné hodnotenie: 53% (*) ()

Galerie (27)

Reklama

Reklama