Reklama

Reklama

Neuvěřitelné příběhy

(seriál)
  • Rusko Невероятные Истории (více)
všechny plakáty
Rusko, 2018, 25 min

Obsahy(1)

Na světě je spousta záhad a zajímavostí, které dodnes lidé neumí uspokojivě vysvětlit. Poodhalíme vám ty nejzajímavější z nich... Neuvěřitelné příběhy jsou reálné události ze života s fantastickým průběhem a často nečekaným rozuzlením. Lidé či jevy, zázračná uzdravení, nevysvětlitelné záhady nebo hrdinové internetu. Láska, která víc než hory přenáší – působí zázraky, putuje časem i prostorem. Životní dramata s nepředvídatelným scénářem. Šílené i vznešené skutky a výkony. Záhady, které někdy děsí, jindy pobaví a někdy vyústí v naprostou beznaděj. To vše jsou „neuvěřitelné příběhy“, kterým by nebylo možné uvěřit, kdyby nebyly pravdivé. (TV Prima)

(více)

Recenze (7)

Marze 

všechny recenze uživatele

Část věci je známa z jiných dokumentů (horolezec uvězněný kamenem, který si uřízl ruku, Hitlerovo hledání věčného ledu ve vesmíru, hledání svatého grálu...). Nejděsivěji na mě působily autonehody motoristů. ()

subic 

všechny recenze uživatele

Jako dá se to vidět, ale jednou stačí, toho balastu kolem je už moc. Objevují se tu xichty známé z jiného ruského seriálu Podivuhodná věda. ()

mnx odpad!

všechny recenze uživatele

Další ruský mozkovýplach, který předčí snad jen putinova propaganda. Seriózní ruské dokumenty zřejmě neexistují, neb jejich případní autoři jsou buď ve vězení, nebo už dávno utekli ze země, kde zítra znamená včera? Ne, předevčírem! ()

Catella 

všechny recenze uživatele

Kdo rád dokumenty, tak určitě nebude litovat. Je neuvěřitelný, co všechno lidi zažijou a hlavně přežijou... ()

fricek12 

všechny recenze uživatele

Ruská propaganda, sestřih videí z YouTube, komentátor má buďto vymytý mozek, nebo uvádí dětská představení na školních výletech. Návrat do socialismu. Nechápu, že tuhle sračku vysílá Prima ZOOM. ()

Reklama

Reklama