Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Krimi
  • Thriller

Recenze (2 021)

plakát

Kapitán Phillips (2013) 

Somálci jsou zmrdi, a Hanks to hraje turboparádně. Film sviští jako svišti po kluzišti, je to taková ta sonda do důvodů a života Somálců a jinejch zmetků, který si svý zakomplexovaný životy vylepšujou pobíháním s Kalašnikovama a přepadáváním megalodí. Jsou to zmrdi, a aby jim mráz tu jejich černou prdel roztrh. Jinak film je to supr.

plakát

Bitevní loď (2012) 

Emzáckej film, vo emzákách. Z anormálních vokolností bych to zjebal, páč Emzáci jsou  v normálním případě dost nenormální, a jedinej jejich cíl je zničit mi náladu, pojebat lidstvo a vyčorovat nám planetu. Kromě Ítýho a Paula. páč E.T. byl boží, a Paul je frajer. Jinak jsou Emzáci mezihvězdný intergalaktický zmrdi, který by zasloužili vykouřit z mezihvězdnýho prostoru někam do prdele, úplně stejně, jako voni chtěj vykouřit nás. Mezi náma, já bych vod emzáka vykouřit nechtěl. jedině snad Paul... mmm? No k věci. Bitevní loď je film vo tom, jak mezihvězdný sráči žuchnou do moře, a fakt parádní technikou likvidujou US NAVI. Jo a taky uměj udělat z vody nebo z čeho zeď z moře až do nebe. Děj jak kráva, řežba neskutečná, spád jak na tobogánu, a nakonec ty sráče  našihlavní hrdinové dojebou takovou starou velikou loďkou, a to je ta Bitevní loď, která je v názvu filmu Bitevní loď. Tak.

plakát

Černý rytíř (2001) 

Prima typická Lawrencowina, taková vcelku vo ničem, jakože se černoch přenese v čase, a tím to má bejt trochu prdel. Tu a tam to teda prdel fakt je, ale ne zas taková, že by si z toho jeden sednul na ...Zadek ! :-)

plakát

Sprosťárny (2013) 

Sacrebleu.. Je to blbost, která se dá se skřípěním zubů přežít. Vo čem to je... Vlastně nevim. Vyhulilo se mi to asi během nástupu konečných titulků.

plakát

Bláznivá svoboda (2010) 

Pohodička, Tim nepřekvapí, neurazí, prima jednohubka s lehkým nádechem francouštiny :-) Ségra je boží.

plakát

Jak na věc (2002) 

Vcelku gut, komedie která ze své průměrnosti vybočuje pouze tím, že jsem u toho neusnul. Se mi to porozleželo, a ze tří hvězd jsem dal 5. Je to spíš než komedie, nádhernej procítěnej film, vo tom, jak se věci někdy těžký zdaj, a nakonec stačí jen říct pravdu. Nebo tak nějak.

plakát

Smrtelné stroje (2018) 

Jelikož pro mě to je těžko popsatelný a stěží uvěřitelný, Doporučuji komentář kolegy POMO, s kterýmžto se do posledního slučuji, páč jako dyby mi vzal slova ze rtů..

plakát

Základna (2019) 

Základna by byla taky pěkná stereotypní sračka, kdyby...  Kdyby nějakek zelenej mozeg vybral normální místo pro základnu, a ne nejnemožnější místo na světě. Uhnízdit se uprostřed megakopců prošpikovanejch nenávistí a odhodláním talibanskejch hadrářů, to chce mit fak těžce zablokovanou budku. Nu, stalo se. K tomu super kamera, super herecký výkony, nekonečná multiřežba. Kterýžto mix mi neustále cinkal v kebuli, něco jako bim bam, jakože jeden bim bylo totální nadšení, a druhej bam mi do uší řval... Sráčká...!!! No nakonec to skončilo, já si vydech a snažil se zapomenout, jenže, jak to občas tak je, nedalo mi to, v rychlosti jsem to sjel eště jednou a výsledek je rozhodnutí: Je to fajn vojenská řežba, bez vedleších účinků.

plakát

Moonfall (2022) odpad!

Juchů, konečně, tak na tomhle sem si fakt smlsnul. Můnfal je tak nehorázně nebetyčná slátanina, ušitá z těch nejvylízanějších momentů jindy vcelku vobstojnejch filmů. Šacuju to asi tak, že co bylo vystříhaný jako faktušnepoužitelný scény v jinejch podobně mistery dramatech, naházelo se to do pytle, zaklepalo se s tím a pak se to prostě chrstlo hácibácy na plátno.  Závěr: Megahvězdnámultisračka, lehce na konec vokořeněná vcelku nesmyslným vnitřkem měsíce.