Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Krimi
  • Thriller

Recenze (2 035)

plakát

Karate Kid (2010) 

Pro děti na zafláknutí sobotní nudy je to gut. Jinak...viz mr.Verbal.

plakát

Policajt v Beverly Hills: Axel F (2024) 

Svatá krávo, tak za a jsem netušil, že někoho napadne oživit Poldu v 90210. No stalo se, a řekl jsem si, tak snad to nebude takovej provar, jak by se mohlo zdát...  Od prvopočátku jaxi polehoučku se mi vtírá ta neskutečně suprácká a suprácky...zde domrdaná melodie... za b se jedná o festival kreatur, totálně dojebanej dok-ó-nalým... dabingem hlavního pičuse Axela, páč slyšet z úst jedný z nejsuprovější postavy filmovejch vosumdesátek ..Bárta Simpsna, no to mě fak poser. NO a tak si dám do uch špunty a začnu merčit, takovej ten merčendejzr... hovno za hovnem, reklama za reklamou, Zara Háem, různý Coooofíčka, a podobný zkurveniny se předháněj jakože jak se nenápadně nám divákům vetřít do kůže jak lubrikant vod Indulony. Nasrat !: nekoukaje napravo nalevo, snažím se sledovat hlavní linku, která je tak prvoplánovitě postaru, leč bohužel postrádá byť jen Íkvé houpacího koně, kterýžto by nás (diváky) přelstil alespoň natolik, že by sme vodpustili tu hromadu namletejch sraček, a povypnutím asi tak devadesáti procent mozkomíšního moku přitékajícího do mozkové šedokůry... hovno ! No lidi, snažím se do toho zamilovat jak v 8tým4tým roce, jenže...Dejdar je fakt kokot, scénáristů bylo jak psů, Beverly je již jen sadomasochistická hromada přiblblejch bezkulníků, BHPD je zde vykreslený opět jek banda tepluch, a v hlavní roli koks a pudr?? Taky hovno, ani ty drogy už nemaj ty grády jak by měly mít, lidi, já se fakt snažím... Ale ...ale Axel F 2024 ..ač sem se faaaakt moc snažil to držet na pjeti hvězdách... ode mne dostává pouze Two Stars, a to pouze z lítosti.  Chybí: humor, napětí, zábava, akce, Axel F. Ne, toto už není ikona. Toto je povedeně shozenej potenciál, kterej zůstalliby v šuplíku tak by snad zůstal ikonou,.Takto se z fakt povedený vosumdesátkový synthetizátorový multijebačky, která se dala protelimit od začátku až do poslední titulky, stala pouze plytkou Netflusofskou dojebaností. Fakt dík za dočtení mého výplodu až do konce, prosím dejte mi bod, a já se za odměnu pokusím vystřelit z týdle planety, páč se Molojovi právě povedlo mi zbourat poslední modlu.

plakát

Kaskadér (2024) 

Na kaskadéra jsem čekal dlouho. Roky jsem o takovým filmu snil, pak jsem čekal než se to natočilo, a nakonec než to šlo daunloudnout. No, čekání mě nakonec neva, páč neumím si představit líp vybranej mix herců, smíchanej s líp vytuněným příběhem, to vše totálně prorvaný multinekonečnou nakládačkou fajtů a brutálně místy až k posr... do posledního okamihu předováděnejch kaskadérovin. Nechybí mi v tom fak nic, za mě jasná bimparáda, ze který mi ještě teď slzí voko nadšením. Snad jen kdyby mi z tele do vobýváku vypad ten jednorožec. To by to snad ještě třídéčkově umocnilo. Celej problém vcelku nízkýho zdejšího hodnocení.. t.č. 75%, shledávám  pouze ve skutečnosti, že jsou zdejší hodnotilé líní tomu dát pjet hvězd.  Howgh.

plakát

Bullet Train (2022) 

Parádní vlaková jízda, plná zvratů, akce, prima hlášek, akce, přebarvená příšernou japonsky blikací kamerou, zastřešenýžto to  všechno jest výborným Bratpitem, kterej na závěr vlakem rozbourá půl Japonska. Arigato gozajimasr kurwa.

plakát

Případ Stodolovi (2024) (seriál) 

Po stránce filmařiny je to super. Po stránce lidský, je to hnus. IQ tykve, chtělo by se dodat. Těžko vystihnout neuvěřitelnou dementualitu. Je to hnus, velebnosti.

plakát

American Yakuza 2 (1996) (TV film) 

Jednička je kult, dvojka spíš béčková poloakčně komediální vyfikundace. Išibaši je opět k pomilování, opět natáhne nakonec bačkorky, ale i tak to stojí za shlédnutí.

plakát

American Yakuza (1993) 

Viděl jsem to asi stokrát, pokaždý mě to dostává dál a dál. Pro mě a podobný fajnšmekry je to už dávno kult. Ve svý době fajn zmáknutej film, dneska film kterej má pořád co nabídnout. Spíš než vo boj a fajty, tady jde vo vnitřní dilemua, esi jako držet s FBI která agenta Davida sere, nebo jít dál s novou rodinou, která ač za hranou zákona, tak drží hezky při sobě. Vo to jako v tom filmu de, vy tupani :-)

plakát

Bezcitní lidé (1986) 

Guláš, zmatky a omyly, Od prvního okamžiku výbornej DeVito a spol. táhnou moji spokojenost až k dokonalý spokojenosti :-)

plakát

S mafií v patách (1988) 

Za mě multiprdel, jednoduše přímočarý, mafiánská komedie přesně podle mého tlusta.  Řadím to do své Topten.