Reklama

Reklama

Děsivý dům

  • Rakousko Das schaurige Haus
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Rodina z velkoměsta se stěhuje do odlehlého zapadákova a dva bratři se s pomocí nových kamarádů snaží rozluštit děsivé tajemství, které obestírá jejich nový domov. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (21)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Nějak jsem měl slabou chvilku, protože jsem si v Netflixu za sebou pustil sérii rodinných filmů a musím se přiznat, že Děsivý dům nebyl vůbec špatný. Rakušáci tu dobře zpracovali krásné podalpské prostředí, nevyřešené vraždy z minulosti a dětské dobrodružství šmrcnuté trošku narážkami Rakušáků na Němce. A tyhle evropské problémy já ve filmech mám moc rád. Navíc tu všichni byli sympaťáci, takže o co jde. Tři hvězdy jak vyšité. ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Jako light dětský horůrek, který lze pustit dětem prvního stupně základní školy, aby se seznámili s žánrem, to lze vzít na milost. Ale i v téhle škatulce jsou k nalezení kousky hravější, zábavnější a zajímavější i pro dospělé diváky. Ale kvůli jedné věci si ten film asi pamatovat budu - ustanovil totiž nového vítěze v kategorii úplně nejdebilnější místo, kam se schovat při prchání před filmovým zabíjákem - do krápníkové jeskyně. ()

Reklama

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Nad týmto by kývla rukou aj bratova 6 ročná dcéra. Tá šliape je už na inom Levely, nie na takýchto nevýrazných počinoch, ktoré v rámci žánru, ani pre kategóriu do 10 rokov, nedokážu ponúknuť takmer nič, čo by si malý divák pamätal. Bez urážky, ale toto je tak do 5 rokov, pričom väčšiu dávku napätia sa divákovi dostane pri sledovaní "Chobotníc z II patra". ()

vinducha 

všechny recenze uživatele

Shlédnuto náhodou , s tím , že němčina jako originál jazyk není ve filmu zrovna mé hobby, nicméně ,musím vypíchnout zřejmě vycházející dětskou rakouskou komediální hvězdu Larse Bitterlicha v roli Fritze , ten hošík je talent. Film kdyby byl natočen u nás , bych zařadil někam mezi Páni kluci a Ať žijí duchové , ovšem bez hlavního hudebního motivu , horor to spíš nebyl , a trestuhodně nevyužitá příroda pohraničních hor mezi Korutany a Slovinskem trochu zamrzela. ()

SpicyNugget 

všechny recenze uživatele

Máma se se svými dvěma syny stěhuje do vesnice na kraji Rakouska. Když začne mladší Eddi mluvit jiným hlasem a když uvidí duchy v zrcadle, je starší Hendrik nucený sebrat všechnu svou odvahu a všechny nové kamarády, aby zjistit, kdo byla původní rodina žijící v jejich novém domě a na co zemřeli...  Super film, já jsem spokojená. Mladý Fritz mě svými hláškami bavil, námět a zpracování téma "pomsta" bylo skvělé. Plno duchů, plno otázek. Mě film nenudil ani na chvíli. ()

Galerie (35)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno