Reklama

Reklama

Hex

Trailer

Obsahy(1)

Partia parašutistov sa pri zoskoku pokúsi o komplikovaný trik s názvom hex. Niečo sa pri ňom ale pokazí a jeden z členov záhadne zmizne. Ostatní taktiež nie sú v bezpečí a začínajú zisťovať, že tento trik bol ich najväčšou životnou chybou. (Marceloo)

Videa (1)

Trailer

Recenze (6)

Adramelech 

všechny recenze uživatele

Uvažoval jsem o tom, proč se ten film nazývá Hex. Mohlo by to souviset s řeckým termínem pro číslo 6 nebo by film, v případě německé etymologie, mohl pojednávat o volnočasových aktivitách čarodějnic. Když se čarodějnice mohou věnovat horolezectví, sportovní střelbě, šermu a nebo dělat pionýrskou vedoucí skupiny mladých elfek a elfů, proč by nemohly skákat padákem? Ukázalo se, že pravda je to první, protože parašutisté skákali ve skupině šesti osob. Zápletka je chabá, děj je nezáživný a pointa je nevýrazná. Ani koukat se na seskoky mě nijak zvlášť nebavilo. Dávám jednu hvězdičku za to, jak parašutistka ukázala pilotovi kozy, aby jim umožnil seskok z větší výšky. ()

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Parašutisté a jejich nezvratný osud. Bože, to byla taková debilita. Nebýt té pěkné brunety a pár těch dobře natočených seskoků, mířilo by to rovnou do odpadu. Při sledování, jsem zažíval svoji vlastní noční můru - pocit, že sleduji dobrovolně Primu Love. Levný, televizní a smrti hodně trapný. (16. hodnocení) ()

Reklama

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Tak čakal som totálnu sračku, ale nato, že som videl filmy, ktoré by som neodporučil ani svojmu nepriateľovi, tak tento bol fakt v pohode. Obsahovo je celkom originálny a keď som si pred filmom prečítal nejaké komentáre, tak minimálne do polky filmu som nechápal, prečo tento film niekto zrovnáva s Final Destination, až prišla jedna scéna a pochopil som prečo. Herecké osadenstvo celkom sympatické, dianie vo filme do cela svižné, len ten príbeh je riadny bordel. Tvorcovia tam nahúkali zo všetkého niečo, či to bolo z  Ozveny mŕtvych, spomínanej sérii Final Destination či cintorína domácich zvierat. Pri tom poslednom filme som vychádzal z jednej sceny, ktorá bola dosť podobná tej, čo bola aj tu. Pohľady z hora na okolie bolo ukazané užasne a aj tandemové zoskoky s padákom boli nasnímané slušne, len škoda, že to točil režisér celkom bez skúseností a bolo to vo filme vidieť aj cítiť. Keby sa aspoň trocha odviazal, dal by som 3*, takto len silné 2*, na viac ma film nepresvedčil. ()

Marceloo 

všechny recenze uživatele

Partia parašutistov sa pri zoskoku pokúsi o komplikovaný trik s názvom hex. Niečo sa pri ňom ale pokazí a jeden z členov záhadne zmizne. Ostatní taktiež nie sú v bezpečí a začínajú zisťovať, že tento trik bol ich najväčšou životnou chybou. - Pri pohlade na meno scenáristu mi bolo vopred jasné, že to nič svetoborné nebude, ale aj tak ma to už od leta, kedy to malo pôvodne vyjsť, celkom lákalo. Drvivá väčšina rozpočtu tu išla na filmovanie zoskokov, takže na tú hororovú časť už vela prostriedkov nezostalo. Ešte viac ma sklamalo to, že sa v druhej polovici ukáže, že ide o zúfalú vykrádačku jednej z najlepších moderných hororových sérií, ktorá by sa v blízkej budúcnosti mala dočkať šiestej časti. V závere tomu už úplne dochádza dych a stane sa z toho úplne generická báchorka, ktorých každoročne vznikajú v USA stovky. Z tohto mi v hlave zostanú len tie zoskoky, ale kvôli tým horory nepozerám. ()

oveckaoa odpad!

všechny recenze uživatele

4 chlápci a jedna ženská skáčou s padáky hledají někoho šestého a chtějí přijmout jednu ženskou co skáče sama. Ona první nechce a pak si to rozmyslí tak s nima jde jejich šéfa pak napadne skočit hex což je nějaká akrobacie   v šesti lidech první to zkouší s ní v prostředku , ale ona to pokazí pak zkouší druhý pokus  a v prostředku je ten šéf podaří se jim to, ale on zmizí. Nemůžou ho nikde najít na záběrech kamery není (tady to nedává smysl ten pilot je znal věděl, že tam byl ) a pak začnou umírat i ostatní. Do toho seskoku se to dá pak už je to nuda scénář a chování postav je taky zvláštní kdy ženská co je u smrti jednoho člena týmu to má tak na háku , že si dá sex s dalším. Zbývající členové místo, aby ty skoky omezily , když ví, že minulý dopadl špatně tak skáčou pořád jeden ví, že umře, když bude skákat a přesto skáče a takových věcí bych tam našel více.  5 procent za námět a obal filmu. ()

Reklama

Reklama