Reklama

Reklama

Vlk ze Snow Hollow

  • USA The Wolf of Snow Hollow (více)
Trailer

V tomto napínavém thrilleru musí maloměstský šerif, který se potýká s nevydařeným manželstvím, vzpurnou dcerou a průměrným oddělením, vyřešit sérii brutálních vražd, k nimž dochází za každého úplňku. Zatímco ho pátrání po vrahovi pohlcuje, snaží se sám sobě připomenout, že žádní vlkodlaci neexistují... nebo snad ano? (HBO Europe)

Videa (1)

Trailer

Recenze (75)

a.keram 

všechny recenze uživatele

Asi tohle budu opakovat u jakéhokoliv hororu. Neukazujte monstrum. Obzvlášť pokuď je celá pointa filmu že se neví zda na lidi vážně útočí vlkodlak nebo ne (chápu že to má vlastně být double twist, ale to prostě nefungovalo). Film je rozpolcený mezi rodinným melodramatem, horrorem, komedií a detektivkou. Celkově si pak scénárista, režisér a lead herec toho na sebe vzal asi trochu moc a dohromady to všechno padá jako domeček z karet. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Vlkodlačí horor z vidlákova? No tvári sa to tak, ale v skutočnosti to je trošku inak. Je to celé pojaté strašne divne. Postavičky mestečka sú bláznivé ale skôr otravným spôsobom. Starý šerif, ktorý je rád, že ešte žije. Jeho syn zase totálne nesympatický magor a ostatní viac či menej zmätení. Hororovú atmosféru to príliš nemá. Scény útoku postrádajú napätie a ani toho gore sa poriadne nedočkáme. No a pointa to úplne zabila. Má to len pekné zasnežené lokácie malomesta a sympatickú policajtku Riki Lindhome. Celkovo ale aj napriek krátkej stopáži dosť veľká nuda. 4/10. ()

Reklama

corpsy 

všechny recenze uživatele

Myslím, že od AMERICKÉHO VLKODLAKA V LONDÝNE, sme tu nemali humornejší pohľad na lycantropiu. Perfektne vyprofilované a zahrané charaktery, pričom snímok stavia hlavne na nich. Nieje tu ani gore ( možno trošičku ) a ani nevidno v plnej poľnej Vlkodlaka. Je to proste viac mimo žánru, ale o to lepšie vo vyznení. Ak by tu boli aspekty, ktoré tento film pomíja, možno by to bolo u mňa za menej, alebo možno by som urval celú hutnú päťku. ()

angel74 

všechny recenze uživatele

„Absolvoval jsi forenzní psychologii...na Googlu? Prosím, pouč nás!” - V hororově-komediálním thrilleru The Wolf of Snow Hollow se určitě dá najít pár vtipných hlášek i několik solidních lekaček, nicméně z nějakého důvodu to dohromady moc nefunguje. Základem dobrého filmu by měl být kvalitní scénář, tenhle však nepatří zrovna k nejzdařilejším. Přitom malebné horské prostředí, kde se děj odehrává, mohlo posloužit jako skvělá kulisa k řádně mrazivému hororu. (40%) ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Veľmi schopná kamera, niekoľko sľubných atmosférických scén, krásna prírodná scenéria a dokonalý finálny zvrat, mali by z tohto filmu robiť aspoň potencionálne zaujímavý vlkodlači film. No, ale to by tam nemohla byt neskutočne iritujúca hlavná mužská postava, tak hnusne teatrálne vystúpenie policistu sa sem vonkoncom nehodilo. Škoda toho, film by u mna išiel veľmi vysoko, keby to pod taktovkou nemal režisér, scenárista a i herec v jednej osobe. Mohli to byt silne 4*, takto len slabe 3*, ale i tak si počínal dobre, keď si uvedomím, že som vobec nič od tohto filmu nečakal. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (1)

  • Poslední film Roberta Forstera (šerif), který 11. října 2019 podlehl rakovině mozku. Film je věnován jeho památce. (Stanislaus)

Reklama

Reklama