Reklama

Reklama

Chlapům slzy nesluší

  • Velká Británie Big Boys Don't Cry
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Kruté časy strávené v dětském domově by nejradši vymazal z paměti. Smrt dávného kamaráda, kterou vyšetřuje policie, mu je ale nemilosrdně připomene. (Netflix)

Recenze (4)

Aljak 

všechny recenze uživatele

Tak to bola riadne silná téma, ktorá mala sama o sebe veľmi vysoký potenciál. Lenže film pôsobí až príliš ťažkopádnym dojmom a mám pocit, že všetko pôsobilo tak že "no čo už, stalo sa". Paul vytváral dojem rezignácie, a všetky tie psychicko-depresívne výkyvy pôsobili tak trochu nútene. Škoda, že tej retrospektívy tu bolo pomerne málo, keďže práve to malo šancu oživiť tú priamočiaru atmosféru. 2* za námet, no škoda, že ten scenár bol taký... podpriemerný. ()

lykan9 

všechny recenze uživatele

Chlapům slzy nesluší je slušně odvyprávěným příběhem o týraných a zneužívaných dětech z dětského domova, který ukazuje, co za zvěrstva se může dít a co to v lidech zanechává i v jejich dospělosti. Zdálo by se, že toto drama o beznadějnosti, ale naštěstí ukazuje i naději, když aspoň jedna z obětí toto překonala a žije plnohodnotný život, i když k němu vedla dlouhá a trnitá cesta. Samotný film majstrštyk sice není, ale téma je tak silné, že toto dílo povyšuje na slušný nadprůměr. ()

Teachman 

všechny recenze uživatele

Námět a zápletka: 4/10 ... Vizuální stránka: 6/10 ... Soundtrack: 4/10 ... Didaktický potenciál: 3/10 ... Celkový dojem: 4/10. ()

Korpy22 

všechny recenze uživatele

Nejsmutnější na tomto filmu je, to, že je životopisný. Když si člověk přestaví fungování dětského domova a týrání a znásilňování kluků, tak se z toho dělá špatně. Ne vždy ale dobrý námět dělá automaticky dobrý film. Tenhle film má dobře našlápnuto, hlavní představitel je velmi přesvědčivý, ale celkový spád a energie filmu zde chybí. Mohlo by to být svižnější a lépe pro diváka uchopitelné. ()

Reklama

Reklama