foto

Victoria Alcock

  • nar. 7.3.1965 (53 let)
    Londýn, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Jellyfish
2015 Urban Hymn
2008 V plamenech
1998 Daleko od hlučícího davu (TV film)
1991 V podezření

TV seriály

2017 Quacks (TV seriál)
The Duke's Tracheotomy (E01)
2016 Tři mušketýři (TV seriál)
The Prize (S03E09)
2015 Cradle to Grave (TV seriál)
2014 Hra (TV seriál)
People Just Do Nothing (TV seriál)
2013 The Dumping Ground (TV seriál)
2012 The Bletchley Circle (TV seriál)
Zavolejte porodní sestřičky (TV seriál)
Epizoda 2 (S01E02)
Whitechapel (TV seriál)
Epizoda 6 (S03E06)
2010 Combat Kids (TV seriál)
2005 Pán času (TV seriál)
1999 Bad Girls (TV seriál)
Holby City (TV seriál)
1995 Castles (TV seriál)
Strašidelné příběhy (TV seriál)
1991 Salón Eliott (TV seriál)
1989 Birds of a Feather (TV seriál)
Hercule Poirot (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
Lovejoy (TV seriál)
1985 EastEnders (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
1978 Grange Hill (TV seriál)
1960 Coronation Street (TV seriál)

Dokumentární

2007 Vězněm v cizině (TV seriál)

TV pořady

2010 Daybreak (TV pořad)
1999 Loose Women (TV pořad)
1998 Who Wants to Be a Millionaire (TV pořad)
1990 Stars In Their Eyes (TV pořad)
1980 Children in Need (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace