foto

Michael Socha

  • nar. 13.12.1987 (31 let)
    Derby, Derbyshire, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Break Clause
Killers Anonymous
2018 Walk Like a Panther
2017 Dvojitý rande
Motýlek
2013 Svengali
2012 28 tisíc
Spike Island
2010 Bonded by Blood
Cut
Dive (TV film)
Shank
2009 Bale
Dogging: A Love Story
Jade
Nemilovaná (TV film)
2008 Better Things
Summer
2007 Soft
2006 Taková je Anglie

TV seriály

2019 Černobyl (TV seriál)
Vichnaya Pamyat (E05)
Please Remain Calm (E02)
1:23:45 (E01)
2018 Bylo, nebylo (TV seriál) - a.z.
Homecoming (S07E21) - a.z.
2017 Philip K. Dick's Electric Dreams (TV seriál)
Crazy Diamond (E04)
2016 The Aliens (TV seriál)
2015 This Is England '90 (TV seriál)
Episode 4 (E04)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
další epizody (4)
Bylo, nebylo (TV seriál)
Operace Mangusta 2 (S04E23)
Lily (S04E20)
Goldovo srdce (S04E18)
další epizody (6)
2014 Bylo, nebylo (TV seriál)
Hrdinové a zloduši (S04E12)
Kletba Roztříštěného zraku (S04E11)
Pád (S04E10)
další epizody (9)
2013 Once Upon a Time in Wonderland (TV seriál)
Cena za lidskost (TV seriál)
The Last Broadcast (S05E06)
No Care, All Responsibility (S05E05)
The Greater Good (S05E04)
další epizody (6)
2012 Homefront (TV seriál)
Cena za lidskost (TV seriál)
The War Child (S04E08)
Making History (S04E07)
Puppy Love (S04E06)
další epizody (8)
2011 This Is England '88 (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
Cena za lidskost (TV seriál)
The Wolf-Shaped Bullet (S03E08)
Though the Heavens Fall (S03E07)
The Pack (S03E04)
další epizody (4)
2010 This Is England '86 (TV seriál)
Epizoda 4 (E04)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
další epizody (4)
2009 Paradox (TV seriál)
Zadaní Žádaní Zklamaní (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)

Dokumentární

2014 Naše světová válka (TV seriál)
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace