Reklama

Reklama

Vánoční výsadek

  • USA Operation Christmas Drop
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Pečlivá poradkyně političky plánuje uzavření vojenské základny na tropickém ostrově, kde mají zajímavou vánoční tradici. A při tom se zamiluje do sympatického pilota. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (53)

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Netflix tam snad každý týden ve středu a v pátek naláduje alespoň jeden film, což by bylo ideální dávkování v případě, že by všechny kousky byly minimálně nadstandardní. A není překvapením, že to rozhodně tak není. Chvilku jsem váhal, zda-li se do Operation Christmas Drop vyhnu a zda na to Ragnarův syn z Vikingů má, aby utáhl film. A musím konstatovat, že mi snímek svojí feel good (a maličko vánoční, což jsem prozatím ignoroval) atmosférou udělal celkem radost a dodalo mi to odvahu to s filmovou rom-com tvorbou nevzdávat. Ano, je to přesně ten typ filmu, kdy po 15 minutách víte, jak film bude gradovat, co se podělá a jak to dopadne, ale vůbec to nevadí, jelikož vás dostane svou prosluněnou výpravou na jeden nádherný ostrov. A hlavně dvojka začne být po 30ti minutách sympatická...7/10 ()

viperDavid 

všechny recenze uživatele

Slibný začátek a příjemná jednohubka, ale ten konec ? jako fakt ? SPOILER: řeší vánoce kolik pomůžou lidem a jak je to super a ten pocit a pak ve finále shodí 3 balíčky a příjde pro ně 5 lidí :D fakt celý ostrov :D a kongresmenka když to viděla tak wau tolika lidí jsme pomohli, to musíme zachovat :D jako tohle fakt posrali ()

Reklama

SmajdalfCZ1 

všechny recenze uživatele

Jelikož zde hraje Bjorn z Vikingu ( Alexander Ludwig ), tak jsem neodolal a ačkoliv slaďárny obvykle nesleduji, tak jsem se na to podíval. Navíc na pěknou exotickou destinaci mohu dívat alespoň na TV, když už zde máme ten lockdown, ale zpátky k filmu - hlavní zápletka a vyústěni mi bylo jasné hned ze startu, ale což dal jsem tomu šanci kvůli hlavnímu herci a nakonec to nebylo zase takové utrpení. Včera jsem se díval na ,,komedii,, Americká nakládačka a s tímhle se to nedá srovnávat. Zde jsem se opravdu smál velice často a párkrát i slza ukápla. Jediná věc co mě mrzí na těchto filmech je to dětské obsazení, že vojenská základna byla plná dětí, ale skrz rozpočet se to dá asi chápat. Navíc ústřední dvojice to potahala sama. Opravdu je to komedie i romantika v jednom. Dokonce mě přemohla i vánoční nálada a poslal jsem letos několik tisíc na dětské domovy poněkud předčasně. Určitě můžu doporučit - je to navíc inspirováno skutečnou činností americké armády. ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Romantický film s Vianočnou tematikou v nevianočnom prostredí. Zámer pekný už len z toho dôvodu, že základ príbehu inšpirovali skutočné udalosti. Je to „jednohubka“ bez prekvapení – v zoznamu Netflixu niečo, čo sa podarilo lepšie dokončiť. Dvojica Kat Graham / Alexander Ludwig je nenápadne sympatická. Osobné hodnotenie: 70% (***) ()

Tomas_PO 

všechny recenze uživatele

Vo Vianočnom čase zvykne Netflix vychrliť viacero romantických komédií, ktoré si divák pozrie len kvôli tomu, že leží na gauči a má chuť na simplicitné romantické komédie. No toto je už príliš za čiarou a totálna strata času, dokonca aj pri vysávaní či varení. A v podstate ide síce o nenápadnú, no totálne nekritickú americkú propagandu rokov 90tych. ()

Galerie (27)

Reklama

Reklama